Arkiver

EventsNyheder

Trailerpark Festival udvider med en teknologifest

Den københavnske musik- og kunstfestival Trailerpark Festival dedikerer en dag til teknologien.

Af Torben Kloster

Hackere, designere, udviklere, startups, investorer og iværksættere. Årets udgave af Trailerpark Festival udvider i år med aktiviteter for alskens teknologi-interesserede. Konceptet hedder Trailerpark I/O, der står for input/output. Mere præcist er det en dag, der er dedikeret til at udforske, hvad teknologien kan byde på i dag.

Der er stadig et væld af musik og kunst på plakaten til 2015-udgaven af Trailerpark Festival, men med I/O udvidelsen henvender festivalen sig nu også til et teknologi-nørdet publikum. Formålet er at samle forskelligartede og skarpe hjerner fra alle hjørner af det kreative økosystem.

“Vi vil gerne sætte fokus på, hvordan teknologi kan spille sammen med kunsten og musikken. Vi har ladet os inspirere af initiativer som Sonar+ og SXSW, og så gjort det til vores eget. Vi regner med, at der med I/O kommer helt nye gæster til festivalen,” siger Kaave Pour, der er ansvarlig for Trailerpark I/O, i en pressemeddelelse.

Festen for alle teknologi-interesserede kommer til at løbe af stablen på festivalens 2. dag, nemlig fredag den 31. juli, hvor Trailerpark Festival allerede slår dørene op klokken 9.00. Fredagen er dedikeret til Trailerpark I/O, men man kan opleve de interaktive installationer og lignende på alle festivalens tre dage.

Gør det selv-festival og kaffebar for VIP’er
Med til Trailerpark I/O kommer blandt andre Investigate North. De bruger internettets mange muligheder til at skabe historier. Med deres egne ord skaber de online mysterier, der bygger på nettets evne til at engagere, involvere og bringe mennesker sammen. Du kan få en fornemmelse af, hvad Investigate North laver i videoen herunder.

Blandt de andre inviterede til teknologi-dagen under Trailerpark Festival finder man Prototype, der en kaffebar på Vesterbro i København. Kaffebaren er kun for medlemmer, og henvender sig til hackere og designere. Desuden kommer gør det selv-festivalen MADE også til at være til stede – et koncept, man kunne opleve på sidste års Roskilde Festival. MADE handler om, som navnet antyder, at man bygger ting selv – lige fra droner til violiner.

Hele Trailerpark Festival 2015 foregår fra den 30. juli til den 1. august. Partout-billetten koster 500 kroner, mens en endagsbillet til fredag den 31. juli, hvor Trailerpark I/O foregår, kan erhverves for 225 kroner. Billetter kan købes her.

1 kommentar

Skriv et svar