Arkiver

Nyheder

Jakob Ekkelund skifter fra SEED til Templafy

Den tidligere investment manager i SEED Capital, Jakob Ekkelund, har fået job i Templafy.

Af Torben Kloster

Jakob Ekkelund har beskæftiget sig med en lang række startups. I de seneste år har det været som investment manager i investeringsfonden SEED Capital, men nu har han skiftet investorrollen ud med et job i netop et af de startups, han har været med til at investere i.

Læs også: Dansk template management-system får tocifret millionbeløb i syndikatinvestering

Fra begyndelsen af maj er Jakob Ekkelund tiltrådt som COO i Templafy, der strømliner virksomheders digitale udtryk på tværs af platforme og enheder. Her kommer han blandt andet til at stå for at fastlægge og drive forretningsbudgettet og tune virksomhedens vækstmotor.

”Det var egentlig ikke planlagt, at jeg skulle skifte. Det er rigtig godt at være investor, hvor man kan få lov til at blive inspireret til konferencer og kloge sig i bestyrelser. Men jeg blev simpelthen for fristet af muligheden for at dykke ned i materien – og ikke kun være med på sidelinjen,” siger Jakob Ekkelund.

Skalerer ikke hovedløst
Jakob Ekkelund var selv med til at investere 13 millioner kroner i Templafy tilbage i sommeren 2014, og har været bestyrelsesmedlem i virksomheden siden. Igennem den post blev han imponeret over Templafys professionalisme.

”Det er nogle erfarne entreprenører, som kender branchen. Flere af dem har 10 års erfaring fra skabelondesign.dk. De er pivdygtige til det, de laver. De stopper op og tænker sig om, og skalerer ikke bare hovedløst. Jeg er sikker på, Templafy kan blive en kæmpe succes, hvis det bliver eksekveret ordentligt – og det skal jeg være med til,” siger Jakob Ekkelund.

Jakob Ekkelund har en fortid hos TDC, og har tidligere siddet i bestyrelsen i Bownty, Mofibo og Vivino. Han har også været med til at udgive Sidney Lees selvbiografi og er tidligere medejer af virksomheden Designfirmaet, der i tidernes morgen lavede et hav af hjemmesider.

Læs også: Ambitiøse Templafy klar til at skalere

1 kommentar

Skriv et svar