Arkiver

EventsNyheder

Deltag i Danmarks største pitch-konkurrence

Danmarks største pitch-konkurrence for startups giver 500.000 kroner til den bedste iværksætter.

Venturefonden SEED Capital afholder den 10. juni SEED Discovery Day. 10 iværksættere pitcher deres nystartede virksomheder overfor en skarp jury, og vinderen går hjem med en investering fra SEED Capital på 500.000 kroner.

SEED Discovery-programmet sigter mod at parre lovende startups med dygtige business angels, som sammen fører virksomheden til et niveau, hvor den er relevant for institutionelle investorer som SEED Capital.

”SEED Capitals Discovery-program skal være med til at modne de selskaber, som er spændende, men mangler lidt forretningsudvikling, indtil de er klar til en investering fra SEED Capital eller andre institutionelle investorer. Vi ved, at der er masser af spændende ideer i iværksættermiljøet. Dette program handler om at få mobiliseret underskoven af talentfulde iværksættere og støtte op om business angel-investorerne,” siger investment director i SEED Capital, Niels Vejrup Carlsen.

Konkurrencen bliver afholdt i iværksætterfællesskabet Rainmaking Loft på Holmen i København. Fællesskabets adm. direktør Kristian Justesen ser konkurrencen som et pejlemærke for, hvordan iværksætterkulturen har det herhjemme.

”Investorerne blandt publikum vil få en fornemmelse af, hvor den kommende generation af erhvervsledere bevæger sig hen. Og de unge entreprenører, der ikke dyster, bliver forhåbentlig smittet af deltagernes drive og idekraft, så de stiller op til næste år. Der er kun kapital til vinderen, men talentmassen på scenen giver et skud inspiration til alle,” siger han.

Den næste Endomondo
SEED Capital har for nyligt solgt sports-trackeren Endomondo til amerikanske Under Armour. Derudover har venturefonden virksomheder som verdens største vin-app Vivino, det digitale bogunivers Mofibo og anmelderportalen Trustpilot i folden.

”Vi regner med at se nogle super gode pitches til SEED Discovery Day. Vi ved, at Danmark vrimler med seje iværksættere og håber, at den næste store succes er at finde på Holmen den 10. Juni. Iværksætterne skal forberede sig på en dag med skarpe kommentarer. Juryen er ikke bange for at stille de svære spørgsmål. Det er dem, der rykker ved noget,” siger Niels Vejrup Carlsen.

I juryen sidder serieentreprenører og business angels Tommy Andersen og Thor Angelo samt VC-investorer Martin Hauge og Niels Vejrup Carlsen. Investeringen på de 500.000 kroner fungerer som et konvertibelt lån, som senere kan konverteres til ejerandele.

Tilmelding sker via eventets hjemmeside her, hvor man også kan læse mere om dagens program samt de enkelte jurymedlemmer. Deadline for tilmelding er den 5. juni.

 

 

Skriv et svar