Arkiver

Nyheder

Colego får 23 millioner i investering

Fullrate-stifteren Peter Mægbæk, kapitalfonden Northcap Partners og Colegos egen CEO har tilsammen investeret 23 millioner kroner i colego.dk.

Af Torben Kloster

Colego.dk kan du få tilbud fra fagfolk til at løse den opgave, du står overfor. Det kan være en tømreropgave, malearbejde, hjælp til revision eller noget helt fjerde. Sitet sørger for, at man som bruger er fri for at tage kontakt til en lang række fagfolk, for at finde det bedste tilbud – på colego.dk beskriver man blot sin opgave, så kommer sitet med de bedste tilbud.

Den service har løst flere end 60.000 opgaver for brugere. Men det er ikke kun brugerne, der kan se potentialet i colego.dk. Tilbage i marts modtog virksomheden 15 millioner kroner i investering fra venture selskabet Northcap Partners. Og allerede nu har Colego fået sin anden investering – denne gang lyder beløbet på 23 millioner kroner.

Læs også: Northcap Partners investerer 15 mio. i danske Colego

Det er igen Nortcap Partners, der har investeret. Dog er de ikke alene om det denne gang. Virksomhedens egen adm. direktør, Martin Lavlund, har også spædet til. Det samme har Peter Mægbæk, der i sin tid stiftede Fullrate og i dag er adm. direktør for Viasat Danmark.

“Markedet for det, der kaldes ”local search”, det vil sige internettets erstatning for fremtidens telefonbog, har enormt potentiale. En internettjeneste som Colego sparer forbrugeren timevis af besvær, når de skal finde den rigtige hjælp, fordi det gøres intelligent med teknologi. Det er der en stor fremtid i,” siger Peter Mægbæk i en pressemeddelelse.

Vil se på det tyske marked
Colego startede ud i Greve tilbage i 2012. I 2014 havde virksomheden otte ansatte, og er siden da ekspanderet yderligere, især takket være investeringen i marts.

”Vi har allerede 65 ansatte og dækker flere end 40 erhverv. Med den nye investering kan vi nå endnu bredere ud og hjælpe endnu flere forbrugere og erhvervsdrivende. Og så skal vi se lidt på det tyske marked,” siger Martin Lavlund i en pressemeddelelse.

Med den nye investering på 23 millioner har colego.dk modtaget i alt 38 millioner kroner på knap fire måneder.