Arkiver

De små aktuelleDebatNyheder

Hudløst ærligt: Facebook direktøren deler sin sorg

Den rørende historie om Facebook direktøren, Sheryl Sandberg, der pludseligt mistede hendes mand, har skabt ringe i vandet i startupland. Den ærlige sorg deles og kommenteres, og det har også  startet ny debat om sorg i den digitale (arbejds)tidsalder.

DaveGoldbergDen kun 47-årige far til to og CEO af SurveyMonkey, Dave Goldberg, døde pludseligt under en ferie med hans kone, Facebook direktøren Sheryl Sandberg. Facebook har været mediet for både beskeder fra de pårørende og indsamling af minder fra venner og bekendte.

Sheryl Sandberg har delt flere personlige opdateringer gennem netop Facebook, som er blevet delt og kommenteret på i virale mængder.

Det har startet debat om, hvorfor vi deler netop denne rå form for følelsesmæssig deling:

“And yet, that’s what makes Sheryl Sandberg’s decision to let people into what it feels like to unexpectedly lose your husband, just 30 days after his shock death, so powerful. She knows first hand the power of sharing from her work at the helm of the world’s largest social network. She knows her experiences, however raw, can help others going through the same terrible situation – who may be less able to articulate their loss – and in turn she can help herself by allowing people to respond to her post.

For all the ills of the internet, its power to help and heal are rarely shouted about. Sandberg is practicing what she preaches and taking the medicine Facebook, her employer, prescribes.”

Sæt dig i en god stol, og læs den ærlige og dybt rørende besked fra den sørgende Sheryl Sandberg her.

De seneste måneders opmærksomhed om Sheryl Sandberg’s tab og sorg har også betydet, at flere er begyndt at stille spørgsmålet: Hvordan kan vi både sørge og arbejde?

283E1EEA00000578-3065515-image-m-62_1430589577452

Skriv et svar