Arkiver

De små aktuelleFintechNyheder

Offentligt oprustning af dansk Fintech

Danske kræfter vil tage kampen op mod London for at vinde pladsen som det førende fintech startupmiljø. Det er særligt offentlige spillere, der er gået sammen om fintech klyngen Copenhagen Fintech Innovation and Research.

Det er de fire organisationer CFIR, Finansrådet, Finansforbundet og Københavns Kommune, der sammen vil skabe et stærkere miljø for danske it opstartsvirksomheder inden for det såkaldte fintech – altså financial technology.

Læs hele nyheden på Finanswatch.

Det danske startupmiljø huser blandt andre betalingsplatformen for den digitale valuta bitcoin, Coinify, der fik en større investering af SEED Capital sidste efterår. Dertil er også MEEwallet, Magick og Lendino stærke bud på danske fintech startups.

Læs også: Venturefonden SEED Capital satser på Bitcoin.

Crowdlending-platformen Lendino annoncerede tidligere denne måned en investering fra en række udenlandske investorer med solid erfaring inden for FinTech fra særligt London. Den tyske investor, Stefan Gläenzer, der er bosat i London, hvor han startede venture fonden Passion Capital, deltog i årets TechBBQ konference i Operaen den 20. maj, og siger om investeringen:

“Vi skønner, at crowdlending har stort potentiale i Skandinavien som alternativ til konventionel bankfinansiering. Lendino har opbygget en solid platform og er stærkt positioneret til at drage fordel af nye strømninger inden for finansiering af mindre virksomheder i regionen.”

Læs hele historien: Danmarks største crowdlending-platform modtager investering.

2 kommentarer

Skriv et svar