Arkiver

EventsNyheder

Sådan gik Accelerace Investor Day 2015

I torsdags afsluttede Accelerace og Next Step Challenge deres seks måneder lange acceleratorprogrammer, hvor 17 start ups pitchede foran landets største investorer.

Af Emilie Hvashøj

Der var lagt op til den store eksamensdag, hvor ”The Most Investable”-titlen skulle uddeles. Accelerace og Next Step Challenge er to af Danmarks mest erfarne og internationale acceleratorprogrammer, og de inviterede i torsdags til Accelerace Investor Day, som afslutning på de to organisationers acceleratorprogrammer.

For at komme i betragtning til aceleratorprogrammerne, skal deltagerne først beviste, at de har et stærkt produkt – og kunder til det.

”Vi arbejder strategisk og operationelt med vores startups, og hjælper dem på vej mod international vækst”, siger Søren Lottrup, der er partner, business accelerator og investor hos Accelerace.

Investorer var linet op på række, udstyret med en symbolsk check i hånden på 1 mio. kroner, som de efterfølgende skulle overrække til det startup, som de helst ville investere i.

Prisen gik til streaming
Mediathand løb med prisen som ”The Most Investable Startup”. Mediathand leverer ultra-skarp streaming via internettet. Med en teknologi, som kombinerer exceptionel billedkvalitet og minimalt forbrug af bredbånd, har Mediathand et stort potentiale indenfor streamingsmarkedet.

”For os er det underordnet, hvad vi streamer, så længe vi leverer den bedste kvalitet. I udviklingslande er der for eksempel stor mangel på kvalificerede undervisningsressourcer, derfor er der en stor fremtid i live-streaming af undervisning,” siger Gert Skov Pedersen, CEO i Mediathand.

Det har, ifølge Gert Skov Pedersen, været meget værdifuldt for Mediathand at få et skræddersyet acceleratorprogram hos Accelerace.

”Vi har især ændret det overordnede mindsæt i teamet og fået langt større fokus på vores kunder, efter at have gennemført tæt sparring med Business Accelerator Peter Keller-Larsen,” siger han.

Mediathand er en dansk startup, hvis teknologi er udviklet i samarbejde med universiteter samt tele- og medieselskaber i Danmark. Det næste store skridt for Mediathand er, at bryde igennem på det enorme amerikanske streamingsmarked. De er allerede godt på vej, og er tæt på at lukke de afsluttende forhandlinger om live streamings-tjenester hos en lang række amerikanske universiteter.

 

Skriv et svar