Arkiver

De små aktuelleEventsNyheder

Iværksætterweekend: Camp Ven #2015 i august – ansøg nu

For første gang inviteres iværksættere og startup folk fra Øresundsregionen til en weekend på øen Ven, der ligger lige midt i mellem Sverige og Danmark. Konceptet er helt enkelt at samle 50 mennesker til en unconference på en kro på en ø. Det er invite only, men der er 10 åbne pladser til Camp Ven #2015 den 14-16. august.

Af Pia Ella Elmegård

Camp Ven #2015 har været in-the-making over nogle år, men nu har en gruppe iværksættere fra Sverige sat sig for at få det til at blive virkelighed. Det bliver afholdt en weekend i august i uformelle rammer på øen Hven (Ven på svensk), der ligger mellem Sydsverige og Danmark. 50 iværksættere vil indtage den kun 4,4 km. lange og 2,4 km brede ø, der har tre havnebyer, landbrug og smukke grønne skrænter ned til havet.

Weekenden 14-16. august er endnu et initiativ, der har til formål at bringe Øresundsregionen endnu tættere sammen, og håbet er, at deltagerne skal knytte flere bånd med naboerne, så vi kan hjælpe hinanden endnu mere.

Deltag i Camp Ven #2015

Arrangementet er invite only, men der er 10 pladser åbne for alle, der ønsker at deltage. Målet er at deltagerne vil inkludere både erfaringsrige iværksættere og helt nystartede, såvel som dem der arbejder i startups.

Hvis du ønsker at være en del af en begivenhed sammen med en masse erfarne folk, og hvor alt bliver talt om – fra virksomhedens udfordringer til livet, så tag med til Hven i august.

Ansøg Camp Ven #2015.

Vi ses på Hven!

2 kommentarer

 • Vil meget gerne ansøge om at komme i betragtning til en af de 10 pladser. Har været iværksætter to gange tidligere og arbejder nu for tredje gang på et nyt projekt, hvor jeg sparre lidt med Væksthus Sjælland og Væksthus Hovedstads regionen. Jeg starter på min bachelor i innovation og entrepreneurship på CBH Business. jeg er voksen 😉 44 år og brænder for innovation og iværksætteri. Håber vi ses…
  Malene, mobil 4242 2230

 • Jeg har altid har haft en notesbog i lommen, hvor alle mine ideer, store som små, kunne komme ned i. Men når man ikke kender til andre i den by et sted i jydeland, hvor man er vokset op, som kunne sparre med én, blev mange af ideerne i notesbogen. Siden jeg deltog i Danske Ideer/Singularity University har det virkelig været fedt at kunne sparre med så mange mennesker fra regionen.

  Med min tilknytning til et projekt hos DTU Scion ville det være fantastisk at kunne få kontakt til personer inden for et bredt felt af digitale løsninger samt hardware, som ikke lige er i København. Jeg håber, Camp Ven #2015 vil kunne give mig mulighed for at møde andre inden for samme felt, som måske vil kunne komme med den indsigt, som jeg ikke selv har set for alle de andre store tanker, jeg gik rundt med.

  Nå ja, og så har jeg aldrig være på Hven 🙂

  krsj@itu.dk
  https://dk.linkedin.com/in/kristofferstensgaardj

Skriv et svar