Arkiver

De små aktuelleEventsNyheder

TrailerPark Festival afholdt første gang i Amsterdam

Den danske musik- og kunstfestival TrailerPark Festival har holdt fest for de kreative herhjemme i mange år, men er nu på vej ud over landegrænser. Det første TrailerPark Festival i udlandet blev afholdt i Amsterdam i juni måned, og du kan se mere fra det succesfulde event her.

Den 27. juni blev TrailerPark Festival afholdt i Amsterdam med kunst, musik og den helt særlige TrailerPark-stemning. 3.000 glade hollændere var med til de 16 timers festival, som teamet havde sat sammen. Alle billederne er taget af Lukas Renlund.

TP_AMSTERDAM_Day-2_foto_Lukas_Renlund44

 

TP_AMSTERDAM_Day-2_foto_Lukas_Renlund41

 

TP_AMSTERDAM_Day-2_foto_Lukas_Renlund48

Læs mere om TrailerPark Festival i Amsterdam.

Den danske udgave fortsætter som du kender det i weekenden fredag den 30. juli til søndag den 1. august, men sørg for at dukke op tidligt i år. TrailerPark introducerer nemlig også for første år konceptet Trailerpark I/O, der står for input/output. Mere præcist er det en dag, der er dedikeret til at udforske, hvad teknologien kan byde på i dag.

Der er stadig et væld af musik og kunst på plakaten til 2015-udgaven af Trailerpark Festival, men med I/O udvidelsen henvender festivalen sig nu også til et teknologi-nørdet publikum. Formålet er at samle forskelligartede og skarpe hjerner fra alle hjørner af det kreative økosystem.

KaavePour“Vi vil gerne sætte fokus på, hvordan teknologi kan spille sammen med kunsten og musikken. Vi har ladet os inspirere af initiativer som Sonar+ og SXSW, og så gjort det til vores eget. Vi regner med, at der med I/O kommer helt nye gæster til festivalen,” siger Kaave Pour, der er ansvarlig for Trailerpark I/O, i en pressemeddelelse.

Festen for alle teknologi-interesserede kommer til at løbe af stablen på festivalens 2. dag, nemlig fredag den 31. juli, hvor Trailerpark Festival allerede slår dørene op klokken 9.00. Fredagen er dedikeret til Trailerpark I/O, men man kan opleve de interaktive installationer og lignende på alle festivalens tre dage.

Få din billet her!

Tidligere på året deltog TrailerPark også i startupmiljøets årlige TechBBQ konference, og har ligeledes inviteret danske startups op på deres scener i år. Programmet afsløres senere denne uge.

Skriv et svar