Arkiver

Nyheder

Vind en tur til Tel Aviv med Guldæg 2015

Fredag den 31. er der deadline for ansøgninger om at deltage i dette års Guldæg konkurrence.

For fjerde år i træk afholdes Guldæg konkurrencen, og dette år er der igen mulighed for at vinde et besøg til en af de største iværksætterbyer i verden, Tel Aviv.

Guldægkonkurrencen er en del af en international konkurrence, som udspringer af Start Tel Aviv. Konkurrencen sender hvert år en række iværksættere til Israel og Tel Aviv. Præmien giver en unik mulighed for startups, og sidste år var det Velocatr, der løb med første præmien foran Startuptravels og Edukarma.

Igen i år er det en stjernespækket jury, der først er med til at udvælge de tre finalister. Juryen består af Lars Seier Christensen (CEO, Saxo Bank), Morten Wagner (CEO, Freeway), Anette Nørgaard (Business Evangelist, Microsoft), Tommy Ahlers (CEO, Podio) og Sussi Bianco (CEO, Sussi Bianco).

De tre finalister inviteres herefter ind til en 30 min. pitch i finalen, der afholdes i SAXO banks domicil i Hellerup d. 18 august. Hvis dit iværksætterprojekt har det rette team, er innovative og kan vise det i en kreativ videopræsentation, så har I mulighed for at vinde første præmien og en tur til Tel Aviv.

Tilmelding kan ske via dette link.
guldæg

1 kommentar

  • I ovenstående blogindlæg skriver I at man skal indsende “en kreativ videopræsentation”
    På Guldæg’s site står der “et lille video klip hvor du fortæller hvorfor netop din ide skal vinde”
    Der er forholdsvis stor forskel på at lave en kreativ videopræsentation og et lille videoklip på 45 sek. Om ens startup idé.

Skriv et svar