Arkiver

Nyheder

Har du hørt om Obamas startup?

US President Barack Obama speaks during a campaign event at the Apollo Theatre in New York on 19 January 2012.

Der har været hvisket om det i nogen tid, men tidligere på sommeren kunne du endeligt læse historien om, hvordan den amerikanske præsident, Barack Obama, har hijacket tech talenter fra virksomheder som Google og Facebook. Han vil give den amerikanske regering en innovations-reboot.

Rekruttering af talentfulde tech folk er en udfordring, som startups over hele kloden klager over – men måske er det lettere for den amerikanske præsident, Barack Obama, at rekruttere? Rygtet er at han har hentet tech-talenter fra både Google og Facebook over en længere periode.

“Government has done technology and IT terribly over the last 30 years and fallen very much behind the private sector, and when I came into government, what surprised me most was that gap,” siger den amerikanske præsident til Fast Company.

Læs hele artiklen her.

Skriv et svar