Arkiver

BusinessNyhederSoftware

Falcon Social fortsætter væksten i Tyskland

Falcon Social har netop offentliggjort at de åbner kontor i Berlin ved årsskiftet. Det skyldes stignede efterspørgsel efter deres produkt på det tysktalende marked, siger stifter Ulrik Bo Larsen.

Efter senest at have etableret sig i New York, har danske Falcon Social nu offentliggjort, at de åbner kontor i Berlin ved årsskiftet. Det gør de i følge Stifter af Falcon Social, Ulrik Bo Larsen, for at opfylde den store efterspørgsel efter effektive social media management-redskaber blandt især de største virksomheder på det tysktalende marked.

“Med en base i den tyske hovedstad, har vi kundeafsæt til både Tyskland, Østrig og Schweiz, og så gør Berlins ulmende startup-scene byen ideel til at indhente talenter”, lyder det fra Ulrik Bo Larsen.

En dansk virksomhed med store kunder
Falcon Social er en dansk virksomhed, grundlagt i København 2010, der gør det nemt for virksomheder at måle og styre deres indsats på de sociale medier. Dette har sikret dem kunder som Coca Cola, Nintendo of Europe, Redken, Carlsberg samt de tyske virksomheder C. & E. FEIN GmbH og STABILO.

Virksomheden vandt dette år den prestigefyldte pris, “Startup of the Year”, ved Nordic Startup Awards 2015 og er i den seneste Forrester Wave Social Relationship Platform (SRP) rapport blevet omtalt som ’stærk performer’.

Skriv et svar