Arkiver

Nyheder

Silicon Valley? SCALEit + TechCrunch Disrupt ligger lige om hjørnet

SCALEit åbner endnu engang op for tilmeldinger til Ignite bootcamp, der denne gang løber over to uger i september. SCALEit Ignite giver danske iværksættere ”The full on Silicon Valley experience”, hvilket til trods for et besøg hos virksomheder som Google og Facebook, langt fra kun handler om techturisme.

”Fokus i programmet er på den enkelte case – og feedback på deres muligheder/udfordringer. I Silicon Valley aktiverer vi vores netværk af danske founders fra fx Zendesk, Tradeshift, OneLogin, for sammen med andre professionelle i techmiljøet, at rådgive virksomhederne”, siger Søren Therkelsen, co-founder af SCALEit og fra virksomheden Yggdrasil.me, som samarbejder med Innovation Center Denmark om programmet.

På efterårets første af to programmer, det andet til November, deltager virksomhederne også i TechCrunch Disrup; en af verdens største konferencer for startups, afholdt i det legendariske Moscone center i San Francisco. Sammen med andre nordiske virksomheder har danskerne en stand i Startup Alley, hvor der vil være rig mulighed for at møde potentielle kunder, partnere og investorer.

Læs også: SCALEit giver danske startups amerikansk mentalitet

Hvem kommer med på SCALEit ignite?
På programmet indsamler hver virksomhed typisk 40-50 business cards, hvor det er blandingen af feedback på den enkelte virksomhed, nyt netværk og forståelse for hvad der skal til for at rykke ind i Silicon Valley, der tiltrækker de danske startups.

”SCALEit har kørt mere end 10 gange, og programmets opbygning er efterhånden perfektioneret. Måske er det derfor interessen igen i år er så stor, hvor vi må afvise startups, såfremt matchet ikke er det helt rigtige.” fortæller Alexander Hauerslev Jensen, der i regi af Yggdrasil.me aktivt hjælper med rekrutteringen af virksomheder.

Selvom mange drømmer om at bygge det næste googfacetweet, så kigger de på SCALEit teamet meget fokuserede på 3 parametre:

  1. Et stærkt team
  2. Et lanceret produkt (eller en godt udtænkt idé som er skalerbar og bornglobal)
  3. Tracktion på virksomhedens vækst

Silicon Valley er for mange en myte. Den hellige gral for teknologi! Med Udenrigsministeriet og Innovation Center Denmark som partnere på programmet bliver det denne gang ført ud i livet for en pris pr. Startup på 20.000 kr. + moms for 2 personer, med TechCrunch Disrupt billetter og Startup Alley booth inkluderet. Prisen er eksklusiv transport og bolig. Selvom udgiften for en lille startup kan lyde af meget, er man på SCALEit teamet ikke i tvivl om værdien. ”Er man seriøs omkring sin virksomhed og ønsker at udvikle sin produkt på den globale scene, kan man ligeså godt sammenligne og lære fra de bedste i branchen. Silicon Valley er stedet hvor de er!” fortæller Søren Therkelsen.

Ansøg her

Programmet afvikles denne gang fra den 14 til 23 september. Se et eksempel på et tidligere program her.

Skriv et svar