Arkiver

EventsNyheder

Iværksættere mødes i det nordjyske

Dette års udgave af DANA AALBUSINESS spænder bredt, lige fra nyudsprungne startups til etablerede rådgivningsvirksomheder. DANA AALBUSINESS vil være Nordjyllands mødested og grobund for vækst på kryds og tværs af virksomheder.  

På messen DANA AALBUSINESS er der et skarpt fokus på business. Der er rig mulighed for at skabe nye samarbejdspartnere, kundekontakter og nyt netværk blandt de 250 deltagende virksomheder. Arrangørerne bag DANA AALBUSINESS har valgt at nedprioritere foredrag, paneldebatter og workshops, til fordel for at skabe direkte matchmaking og forretning mellem virksomhederne.

“Det er en fornøjelse at opleve intensiteten på en messe, der hovedsageligt er baseret på B2B, og hvor der er mere fokus på reelt at få nye kontakter. Vi fik inden for den første time to nye kunder og tillige en del gode kontakter”. Sådan fortæller Simone Lemming Andersen, Adm. Direktør i Strategisk Kommunikation ApS, om hendes oplevelse på messen sidste år.

I forbindelse med DANA AALBUSINESS kåres årets Nordjyske iværksætter 2015 i samarbejde med netværket Business Bees.

Messen afholdes d. 23 september kl 10-14, i de rå ”newyorker” rammer på Nordkraft i Aalborg – kraftcenter for kultur og fritid. Booking til messen kan se her.

Skriv et svar