Arkiver

EventsNyheder

Se videoen: Sådan så det ud, da Guldæg-vinderen blev fundet

Tirsdag den 18. august blev vinderen af Guldæg 2015 fundet. Det danske delecykel-startup, Donkey Republic løb med prisen og rejsen til Tel Aviv.

Dette års guldæg gik til Donkey Republic, der vil udbrede deres delecykler til hele verden. Men der var fire startups, der konkurrerede om titlen, og dommerne var meget imponerede over de enkelte virksomheders præsentationer. Lars Sejr Christensen fra Saxo Bank sagde før offentliggørelsen af vinderne, var det kun marginalerne, der gjorde forskellen.

Hele seancen blev optaget af et kamerahold fra en af arrangementets hovedsponsorer Saxo Bank. Det er blevet til et lille sammensurium med highlights fra de prominente talere og naturligvis de stolte vindere.

Skriv et svar