Arkiver

BusinessNyhederUngt Tech

Christoffer Malling er ny frontfigur for #CPHFTW

Græsrodsorganisationen #CPHFTW har fundet deres nye frontfigur: Christoffer Malling, tidligere seniorrådgiver hos Untold. 

Efter Jasenko Hadzic, tidligere frontfigur for organisationen, annoncerede sin beslutning om, at rette sine
kræfter mod eget startup, blev hans stilling slået op, og gruppen bag #CPHFTW har siden arbejdet hårdt på at finde den rette person til at føre initiativet videre.

Nu kan de afsløre, at deres valg er faldet på tidligere seniorrådgiver i UntoldChristoffer Malling. En erfaren herre inden for projektledelse, branding og marketing. Han overtager posten i dag tirsdag den 1. september.

Christoffer har længe beskæftiget sig med online communities og mener selv, at han har været på randen af startupverdenen gennem hele sin karriere. Det var kun et spørgsmål om tid, før han blev en del af den.

Man skyder efter månen
Den nye frontfigur har stor erfaring med rådgivning, konsulentarbejde og projektledelse inden for
marketing og kommunikation. Han har arbejdet med at hjælpe virksomheder og organisationer med at mallingopbygge og vedligeholde meningsfyldte relationer til deres communities og kunder.

Tidligere har han være ‘Digital Project Manager’ i konsulentvirksomheden Hello Group, hvor han var i et et halvt år. Før det var han strategisk rådgiver og projektleder i management-konsulentfirmaet Wemind. Her stiftede han bekendtskab med Lærke Ullerup, der er community director i #CPHFTW.

Om sin nye stilling fortæller Christoffer Malling til Trendsonline, at han ser frem til at skulle arbejde med det inspirerende miljø.

“Jeg har altid interesseret mig for startupverdenen. Det spændende ved startups er, at man satser det hele. Man skyder efter månen. Man satser hele sin tilværelse,” fortæller Christoffer Malling og tilføjer:

“Det er her, hvor udviklingen og forandringer sker”.

Da han så jobopslaget, kunne han derfor ikke holde sig selv tilbage.

Christoffer Malling mener selv at have meget at bidrage med til den nye stilling hos #CPHFTW, i form af sin erfaring fra konsulent- og bureauverdenen. Og det var de altså enige i hos #CPHFTW.

Læs mere om ansættelsen på #CPHFTWs egen blog.

1 kommentar

Skriv et svar