Arkiver

NyhederPodcast

Podcast: KlarParatFirma møder Christiane Vejlø fra Elektronista

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave nogle podcasts med digitale iværksættere.

Fokus vil være på iværksætteri og hvordan founderne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer, succeser og hvad deres gode råd til andre, der overvejer at starte selv, er. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på vej eller allerede på nettet og i appstore.

Mød Christiane Vejlø fra Elektronista – kvinden og firmaet der formidler nye tech-trends blandt andet på Radio 24/7 og på DR. Senest har hun lavet noget så hands-on som en taske til gadgets med oplader, stikplads m.m. (som OGSÅ er lækker!), og et interaktivt magasin der holder fokus på læseoplevelsen.

I dette podcast kan du bl.a. finde ud af:
– Hvad KlarParatFirma.com laver
– Hvad Elektronista laver

– Hvordan tech skal formidles
– Hvorfor det er vigtigt med en taske til den moderne gadget-m/k´er
– Christianes definition på iværksætteri
– Om Christiane nogensinde tager til London

Podcast med KlarParatFirma møder Christiane Vejlø

Skriv et svar