Arkiver

Nyheder

TED Talk: Sådan skåner du verden (og dig selv) for dårlige møder

En epidemi af dårlige, ineffektive og overfyldte møder plager verdens virksomheder – og gør arbejdsdagen uudholdelig for medarbejderne. Men David Grady har nogle ideer til, hvordan vi stopper det.

Vi kender dem alle sammen. De ustrukturerede, ukonstruktive og ineffektive møder, der kan føles som det rene spild af tid på en travl arbejdsdag. Men David Grady har en idé til, hvordan vi råder bod på problemet. Se hvordan han mener, vi skal redde verden for de dårlige møder her:

David Grady er en Information Security Manager, der tror på, at stærke kommunikationsevner er nødvendige i nutidens globale økonomi. Han har være journalist, arbejdet med PR, lavet hjemmesider og har ghostwrited taler og magasinartikler for Fortune 500 virksomhedsledere.

Midt i livet valgte han at skifte karriere til informationsrisiko-management, hvor han hver dag bruger sin kommunikationserfaring til at transformere komplekse problemer til forståellige udfordringer.

Skriv et svar