Arkiver

GuideNyhederUngt Tech

Sådan får du en fast “iværksætterløn”

Innovationsfonden har nu åbnet for efterårets ansøgninger til Iværksætterpilotordningen. Er du nyuddannet, og kunne du tænke dig at tage din iværksætterdrøm skridtet videre, så er det nu du skal sende din ansøgning inden 30. september.

Iværksætterpilotordningen er Innovationsfondens tilbud til nyuddannede iværksætterspirer der er klar til at tage springet som fuldtidsiværksættere.

Iværksætterpilotordningen giver de udvalgte piloter en “månedsløn” på 14.473 kroner i op til 12 måneder og et engangsbeløb på 35.000 kroner til rådgivning eller udstyr. Udover pengene får piloter også en personlig mentor, en kontorplads og tilbud om forskellige workshops.

Ansøgningerne vurderes af et uafhængigt panel bestående af blandt andet investorer, akademikere og startup-stiftere. Kriterierne er eksempelvis ideens skalerbarhed, markedspotentiale, er ideen innovativ og kan den være med til at skabe jobs.

Der udvælges ca. 40 “piloter” om året og tidligere modtagere af iværksætterpilotordningen tæller startups som Shophuntr (nu Shopfant), Velocator, Sensohive, Raymio og Comundu.

Du kan læse mere om ansøgningskravene her.

Skriv et svar