Arkiver

Nyheder

Coldfront konferencen i sociale medier

Hvis man vil lave en konference, der inspirerer folk, er man jo nødt til at få fat i inspirerende mennesker. Det er tanken bag front-end konferencen Coldfront, der netop blev afholdt i København. ”Fordi der ikke var nogen andre, der gjorde det,” sagde de to stiftere, Kenneth Aucheberg og Daniel Frost.

Konferencen skulle handle om front-end udvikling, og formålet var at trække internationalt talent til Danmark. ColdFront løb således af stablen første gang sidste år og blev en stor succes med talere som Google, R/GA og Mozilla.

I år gentog de succesen den 3. september i København. Dette år var talerne ikke mindre imponerende og talte dygtige folk fra blandt andre Microsoft, Google, og MIT.

Vi har talt med både talere og deltagere om oplevelsen, og følger op med artikler fra konferencen. Her er først en opsummering fra social media filteret.

1 kommentar

Skriv et svar