Arkiver

EventsNyhederSustainable Tech

EUR 250.000 på højkant hos Next Step Challenge

Next Step Challenge dansk startupSidste års vinder af Next Step Challenge, TableGrabber.

Med en præmie på EUR 250.000 er Next Step Challenge det accelerator program i Europa med den største præmiesum, som du kan ansøg om nu! Ansøgningen er åben frem til d. 30. september.

Next Step Challenge er på udkig efter talentfulde globale startups, når de for tredje gang afholder konkurrence og acceleratorprogram I Danmark. 12 startups, som arbejder inden for energi eller digitale services og produkter, får muligheden for at tage deres startup et skridt videre igennem et 6 måneder langt accelerator program.

Hver startup vil få adgang til et bredt startup- og investornetværk i Danmark og Europa, mere end 200 timers forretningskonsultation, internationale mentorer, en startpakke med værdi af EUR 50.000, adgang til kontor samt logi og ikke mindst chancen for at vinde førstepræmien på EUR 250.000.

Alle deltagende startups er stadig ”i live” og 88% har efterfølgende rejst investering på i gennemsnit EUR 1 million. I 2014 vandt Teleskin og 2015 TableGrabber.

Skriv et svar