Arkiver

DebatNyheder

Udviklertalent: ”Vi skal kigge ud over vores egen kravlegård”

Den nye Tech Lead hos Templafy, Thomas Jespersen, var med til sidstes uges konference for udviklere, ColdFront. Vi har talt med ham om vigtigheden af konferencer for udviklikermiljøet og om hans eget personlige udbytte af konferencen.

Det første Thomas Jespersen gjorde da han forlod sin stilling som CTO hos Spiir og startede som ny Tech Lead hos spinoff-virksomheden Templafy, var at sende sig selv, inklusive sine to frontend-kollegaer hos Templafy, til front-end-udvikler-konferencen Coldfront.

Han mener nemlig at det er helt essentielt, at man er opsøgende og nysgerrig som udvikler. Derfor er en konference, hvor også store internationale talenter deler ud af deres erfaringer og ideer, en gave til miljøet.

”Det er vigtigt for mig, at vi får skabt et miljø hos Templafy, hvor udviklere altid har lyst til at lære nyt, og hvor vi aktivt opfordrer til, at man kigger ud over sin egen kravlegård, ved for eksempel at deltage på konferencer,” fortæller Thomas Jespersen.

Gennem sine 20 år som udvikler har han altid fået rigtig meget inspiration og energi af at deltage til konferencer. Derfor var det vigtigt for ham at dele den oplevelse med sine kollegaer.

”Det at se nogle af branchens bedste har altid den virkning, at man dels gerne vil blive bedre selv, og samtid får man ofte bekræftet, at man faktisk er “godt med”,” forklarer Thomas Jespersen.

Gik derfra med en masse inspiration
Dette års ColdFront, der brillierede med deltagere fra både Tyskland, USA, Italien og Serbien, var ingen undtagelse.

”Jeg mødte en masse spændende mennesker fra både Danmark men også fra England, Østrig, Italien og Serbien! Personligt er det altid de mennesker, jeg lærer at kende på konferencer, som gør det største indtryk, og som gør, at jeg bliver ved med at deltage. Og jeg ved at mine to kollegaer ligeledes fik talt med en masse spændende personer. Og så gik vi selvfølgelig alle hjem med en masse inspiration til udviklingen af Templafy,” siger Thomas Jespersen.

1 kommentar

Skriv et svar