Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

Din mulighed for at møde løverne ‘live’

Iværk&Vækst byder entreprenører, idemagere og investorer indenfor til et arrangement spækket med inspiration, sparring, debatter og workshops. Mød fx ”løverne” fra DR’s program ”Løvens Hule”, der i disse dage ruller over skærmen.

Blandt erfarne entreprenører på Iværk&Vækst møder man de kendte ansigter fra programmet ”Løvens Hule” heriblandt Christian Stadil, adm. direktør i Thornico Group og Ilse Jacobsen, ejer af ilsejacobsen.com.

De to garvede entreprenører giver i forbindelse med Iværk&Vækst deres bud på, hvad det kræver at blive en succesfuld iværksætter.

Optimer det du kender og test det
Ifølge Christian Stadil handler iværksætterområdet om at finde på og starte noget op. Han påpeger, at ideen alene ikke er nok. Det bliver først til noget, når ideen tages ud af skuffen og manifesteres ude i verden.

Iværksættere kan ifølge Christian opstå i forskellige former og størrelser. Det opstår ofte, hvis man kan finde en måde at optimere det, man allerede sidder med. Når man har fået ideen og udviklet produktet, er det vigtigt at teste det, før man går på markedet med det.

Man når langt med drive, vilje og styrke
Ilse Jacobsen fokuserer på drive, vilje og styrke, når man starte noget op. Det med at tro på sig selv. Det er desuden rigtig vigtigt at lave en strategi og handlingsplan. Formålet er at finde ud af, hvad man præcist vil med ideen.

Der er ifølge Ilse ikke mangel på dygtige unge mennesker. Så hvis man vil frem, må man selv mose på for at komme det.

Netop dygtige talentfulde unge mennesker og mere erfarne entreprenører har du mulighed for at møde på Iværk&Vækst.

Læs også: Investorer til ”Løvens Hule” afsløret

Iværk&Vækst finder sted d. 29. september 2015 i København kl. 9-17. Det er et heldagsarrangement, hvor man kan møde mennesker med samme passion – et netværk for erfarne og nye iværksættere.

Læs mere om dagen og tilmeld dig her:

Skriv et svar