Arkiver

Content PartnereNyhederPodcast

Podcast: KlarParatFirma møder Henrik Ernst fra Døgndata

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave en række podcasts med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken.

Dette podcast har fokus på iværksætteri og hvordan stifterne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer, succeser og hvad deres gode råd til andre, der overvejer at starte selv er. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på vej eller allerede på nettet og i appstore.

Mød stifteren af Døgndata Henrik Ernst, forstanderen på en institution for anbragte børn, som hoppede ud som selvstændig iværksætter som 56 årig, fordi den IT, han skulle bruge, bare ikke fandtes. Så fik han den bygget selv, i et tæt og frugtbart samarbejde de institutioner og kommuner som skulle bruge løsningerne. Problemet Døgndata løser, er al det daglige viden som skrives ned om anbragte børn. Hidtil var den i mapper og kladdehæfter, med døgndata er alt inden for klik rækkevidde.

I dette podcast kan du bl.a. finde ud af:
– Hvad KlarParatFirma.com laver
– Hvem Døgndata er
– Om Henrik Ernst kan programmere
– Hvor let salg kan være når man har det bedste produkt på markedet
– Hvem Døgndata’s kunder er
– Hvad prissætning af et produkt betyder

Podcast: KlarParatFirma møder Døgndata

Skriv et svar