Arkiver

Nyheder

Guide: Her er de arbejdsvenlige caféer i København

Det er altid skønt at komme ud i andre omgivelser mens man arbejder, da det ofte kan føre nye indsigter og idéer med sig – og hvad bedre end en arbejdsplads med rigtig gode arbejdsrammer og et lækkert menukort. Vi guider til de første 5 arbejdsvenlige caféer i København.

Af Katja Thomsen.

Bevar´s

Bevars

På Ravnsborggade på Nørrebro ligger den hyggelige café Bevar’s, som rummer fine faciliteter hvad angår arbejdsvenlig café. Det er her muligt at booke et bord på forhånd som et cafékontor for en dag, hvad enten du har brug for at gå i intensiv arbejdsmode, eller hvis du har brug for et sted at afholde møder. Derudover har caféen en menu, der byder på forskellige lækre retter til både formiddagen, eftermiddagen og aftenen – og endda til forholdsvis fornuftige priser.
Udover, at Bevar’s er en super hyggelig fysisk café, der er yderst velegnet som arbejdsplads, har den også et online fællesskab, Bevars.dk, som er en online platform for idé-, projekt- og forretningsudvikling.

Ravnsborggade 10B,
2200 København N

Åbningstider:
Mandag 9.30 — 23.00
Tirsdag 9.30 — 24.00
Onsdag 9.30 — 24.00
Torsdag 9.30 — 02.00
Fredag 9.30 — 03.00
Lørdag 10.00 — 03.00
Søndag 10.00 — 21.30

Café Plenum

Plenum

Endnu et sted på Nørrebro kan du finde Café Plenum, beliggende på Sankt Hans Torv. Caféen er i forvejen en populær arbejdscafé, som er fyldt med hårdtarbejdende besøgende, både studerende, og de, der er kommet for at arbejde. På Plenum er det muligt at nyde en kop kaffe eller to mens du nørkler med dine arbejdsopgaver indenfor, som rummer en hyggelig stemning med dæmpet lys og rustik indretning – eller du kan nyde solen ved bordene udenfor. Hele dagen er det muligt at nyde godt af caféens menukort, som byder på lækker og alsidig mad til virkelig fine priser, der holder sig under og lige omkring de 100 kr.

Sankt Hans Torv 3,
2200 København N

Åbningstider:
Mandag-onsdag 09.00 — 00.00
Torsdag 09.00 — 01.00
Fredag 09.00 — 02.00
Lørdag 11.00 — 02.00
Søndag 11.00 — 22.00

NOHO – kødbyen

noho

Et sted i Kødbyen ligger der en dagscafé, som har de perfekte rammer for et udekontor. Caféen er nemlig lillebror til det kreative kontorhotel SOHO, og har eksisteret i et års tid under navnet NOHO. Stedet har en hip men afslappet og uformel stemning, med typisk indretning, der kendetegner Kødbyen, for både erhvervsdrivende, som ønsker at arbejde og holde møder, og almindelige københavnere, som blot ønsker at spise.
NOHO tilbyder et simpelt menukort til både morgen, middag og aften, og priserne ligger også på et forholdsvis overkommeligt niveau, du kan f.eks. få en kop kaffe til 25 kr.

Flæsketorvet 26,
1711 København V

Åbningstider:
Mandag-tirsdag 08.30 — 22.45
Onsdag-torsdag 08.30 — 23.45
Fredag 08.30 — 03.00
Lørdag 10.00 — 03.00

Republikken

Republikken

Republikken er et sandt mekka for freelancere og små virksomheder. Selve stedet består af en masse spændende faciliteter, som kan tilfredsstille mange erhvervsdrivendes behov, da det huserer et arbejdsfællesskab, kontorhotel, værksted, konference og mødelokaler og selvfølgelig caféen.
Caféen er åben for alle, og her kan du i afslappet forum finde rigtig gode rammer for uformelle møder, værksteder og printfaciliteter. I baren er der mulighed for at købe økologisk kaffe og mad, som er lavet af sunde råvarer.

Vesterbrogade 26,
1620 København V

Åbningstider:
Mandag-fredag 08.00 — 17.00

Bang og Jensen

bangogjensen

På Istedgade på Vesterbro, har du mulighed for at sætte dig på en af Vesterbros hyggeligste caféer med din bærbar. Café Bang & Jensen er en lille café, der rummer en antik og meget hyggelig og varm stemning. Caféen har en god historie og lever på sit attende år. Mens du sidder midt i dine telefonmøder eller er godt begravet i computeren, kan du nyde godt af et fantastisk stort udvalg fra caféens menukort, som dækker over både morgen, middag og aften, hvilket gør caféen velegnet til arbejde – og alt ligger til en pris på under 100 kr.

Istedgade 130,
1650 København V

Åbningstider:
Mandag-fredag 07.30 — 02.00
Lørdag 10.00 — 02.00
Søndag 10.00 — 00.00

2 kommentarer

Skriv et svar