Arkiver

Nyheder

Esben Gadsbøll: “Strik giver mig ro”

Strik er ikke kun for kvinder. Det kan Esben Gadsbøll, stifter af WhiteAway.com skrive under på. Han hiver selv garnnøglen frem i sin strikkeklub for mænd, og nu har han også startet sit eget strikke-community online. 

Esben Gadsbøll står bag Woolspire.com. På siden kan man hente inspiration og gode råd om strik. Bloggere deler ud af opskrifter og gode råd til køb af garn og strikketilbehør.

Ideen til Woolspire kom, da Esben en dag for cirka to år siden arrangerede TechBBQ og Klaus Nyengaard i den forbindelse nævnte for ham at garn måtte man kunne sælges smartere på nettet. Det tog Esben til sig og startede derfor Woolspire.

Fandt roen i strikkeriet

Også Esben Gadsbøll selv har opdaget en ny verden, og han finder glæde ved at strikke. Han siger, at strik er fedt. Når han strikker, giver det værdi i form af ”knitfulness”, som han kalder det.

”Når man kommer hjem om aftenen efter en lang dag, så har jeg en tendens til at se på telefonen, og hurtigt har jeg brugt en hel aften foran skærmen.

Det at strikke kan give den samme ro og afslapning som Mindfulness. Esben foretrækker dog “Knitfulness”. For når jeg strikker, så er hænderne optaget og jeg kan lettere holde fokus og koble af.

Læs også: Rito.dk – Ung iværksætter har set potentiale i garn og hobbyartikler

Strik er også for mænd – og erhvervsledere

Det er ikke kun kvinder, der kan få noget ud af at strikke. Det er værdifuldt at strikke, da det føles afstressende. Esben deler sin egen passion for at strikke med andre. Han har startet en strikkeklub for mænd, hvor man bindes sammen af garn.

Også erhvervsledere kan få glæde af at holde hænderne i gang med strik og tage en pause fra opgaverne.

”Erhvervsledere har mange svære beslutninger, der skal træffes. Der er meget stress forbundet med det og svært at få den fornødne ro til at få tænkt tingene ordentligt igennem. “At strikke giver ro,” fortæller Esben Gadsbøll, der selv hiver garnnøglen frem, når han har brug for at slappe af.

Strik giver dermed ikke kun værdi i form af et færdigt resultat som eksempelvis en trøje eller et halstørklæde. Det giver en tilfredshed over at skabe noget og ro i sindet, som man kan bruge på både arbejde og derhjemme.

2 kommentarer

Skriv et svar