Arkiver

BusinessCoworking spacesNyhederPlatform

Be My Eyes er ét af syv udvalgte til Singularity accelerator

I denne uge blev det annonceret, at den danske startup succes Be My Eyes – som en ud af bare 7 teams og den eneste fra Skandinavien – er kommet med i Singularity University’s accelerator program. Sammen med optagelsen på Singularity University følger en check på 100.000 dollars. 

Hvad mangler en blind, når han/hun skal lave mad, vaske tøj eller tjekke om mælken er blevet for gammel? Et par funktionsdygtige øjne i lommen, som kan trækkes frem og skabe syn for sagen. Den danske app “Be My Eyes” gør dette til en realitet, ved at forbinde seende og blinde i  dagligdagen.

Da Be My Eyes lancerede deres app i januar 2015, udløste det overvældende 10.000 brugere på kun 24 timer, udover en flodbølge af positiv respons på de sociale medier og i den internationale presse.

En dansk repræsentant fra norden

Be My Eyes har blandt andet vundet Nordic Startup Awards prisen for bedste social tech startup, ligesom de har været med i DARE2mansions accelerator program thinkubator, der kørte for første gang i foråret i det københavnske kontorfællesskab DARE2mansion.

Thinkubators udvalgte startups modtager gratis kontorpladser hos DARE2mansion, et legat på 15.000 kroner til at kickstarte deres projekter, og adgang til viden i verdensklasse hos institutioner som Singularity University. Herfra har Be My Eyes ansøgt om en plads i den prestigefulde accelerator i Californien, og det danske team har konkurreret med startups fra hele verden om de kun syv pladser. Appen der forbinder blinde med seende, bliver også det eneste startup fra hele norden.

Skriv et svar