Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

Iværk&Vækst tiltrak folk fra hele landet: Mød Josefine og Simon

Mange iværksættere var dukket op til Iværk&Vækst d. 29. september. Der var god energi i de to haller, og Trendsonline spurgte de forbipasserende, hvad de håber på at få ud af dagen.

Iværk&Vækst er Danmarks største inspirationsforum for idemagere, iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt investorer. På dagen stod vi, Trendsonline, i et Community Lounge, sammen med kontorfællesskaber for startups i København.

Der var mange, der kom hen og var nysgerrige på at høre mere om kontorfællesskaberne. Vi spurgte de forbipasserende, hvad der motiverer dem til at bruge dagen til Iværk&Vækst.

Josefine Raun

Josefine er 29 og bor i København. Hun har forinden boet i Australien i 15 år. Hun er lige blevet færdig på KEA i bæredygtig kommunikation og marketing.

Hvad håber du på, at få ud af Iværk&Vækst?

”Networking”.

Jeres startup, hvad går det ud på?

”Lige nu er det teknologi – noget med smartphones, som forhåbentlig kommer ud i starten af 2016. Jeg blev en del af startupen for ca. 3 måneder siden, og det gik gennem Facebook. Stifteren af virksomheden skrev i en annonce, at hun ledte efter en praktikant til at hjælpe med den kreative direktion. Så det arbejder jeg med nu,” fortæller Josefine.

Hun er også i gang med sin egen startup inden for mode.

”Personligt er jeg i gang med at arbejde med et koncept, der hedder slow fashion, hvor det handler om bæredygtighed, ”Ready to wear”, hvor jeg gerne vil have alt produceret i København,” fortæller hun.

Hun forklarer, at det er gavnligt for hendes egen virksomhed at arbejde i en andet startup, selvom det er noget helt andet end mode.

”Det er noget helt andet, men det er fedt for mig, da jeg selv er i en startup fase med mit design, så her kan jeg være sammen med hende og stadig være kreativ. Så det er fedt at være med på det her testrun, og finde locations osv.”

Simon Brucz

Simon bor i København og kommer oprindeligt fra Fyn. Hans forretningspartner, Jakob, kommer fra Amager og bor i indre København i dag.

Hvad går jeres virksomhed ud på?

”Vi har egen virksomhed, der laver interaktive platforme, der binder vandsportsmiljøet sammen ift. at bringe folk sammen omkring deres interesse for konkurrencer, så man kan få et overblik over relevante sæsoner,” siger Simon Brucz.

Hvorfor er I til Iværk&Vækst

“Vi vil gerne føle os inspireret og få nogle nye kontakter. Bl.a. har vi snakket med nogen om hvordan man bedst markedfører sig selv. Vi har også været her, hvor vi står nu, i det her Startup Community Lounge, hvor vi leder efter et fedt sted/miljø, hvor vi kan videreudvikle vores forretning,” fortæller Simon.

Skriv et svar