Arkiver

BusinessCloudNyhederSoftware

SEED Capital investerer i intelligent cloud-baseret software

Eloomi er et online cloud-baseret software til kompetenceudvikling og performance-opfølgning for medarbejdere og leder. Efter fem måneder på markedet har de nu modtaget en millioninvestering fra SEED Capital.

Da eloomi lancerede deres software i april i år var det med ambitionen om at skabe et mere intelligent kompetenceudviklingsværktøj end de hidtil kendte, og der er noget der tyder på at efterspørgselen efter en sådan software er til stede. Efter 3 måneder i markedet nåede eloomi nemlig første års budget for antal brugere, og efter 5 måneder er der 3.000+ brugere i systemet. De første kunder tæller store danske virksomheder såsom EDC PEB, Berlingske Media, Saxo Bank, Alm. Brand med flere.

Nu har SEED Capital så valgt at investeret et større millionbeløb i eloomi.

“I SEED Capital er vi specialiserede i at spotte sager, der har et stort vækst potentiale, og eloomi har på få måneder bevist, at de har en bæredygtig forretningsmodel og et unikt produkt, der løser åbenlyse udfordringer for rigtig mange virksomheder. Teamet bag eloomi har ligeledes testet potentialet uden for landets grænser, og eloomi har, helt klart, internationalt potentiale. Alene de resultater, som de har opnået indtil nu, gør, at vi ønsker at støtte og være med på denne rejse,” fortæller partner i SEED Capital, Niels Vejrup Carlsen.

Eloomi skal øge performance op til 32%
Studier har vist, at hvis en organisation følger et helt naturligt flow for kompetenceudvikling og efterfølgende foretager en konkret opfølgning, så kan man øge medarbejdernes performance med op til 32 %. Ligeledes kan man undgå, at eksempelvis kun 30 % af virksomhedernes strategier i dag rent faktisk bliver gennemført. Udfordringen har tidligere været, at der manglede et værktøj til at understøtte dette.

Eloomis software kombinerer Learning Management med Performance Management med en høj grad af “gamification”, som bogstaveligt talt gør kompetenceudvikling til en leg.

Direktør for eloomi, Claus Johansen forklarer om investeringen fra SEED:

”Vi ser Seed Capital som en stærk partner, der forstår vores forretningsmodel og vores potentiale i markedet. Vores cloud-baserede løsning er fuldt skalerbar, aggressivt prissat, og uden større udfordringer kan løsningen konkurrere med store internationale spillere. Det gør, at vi kan gøre en klar forskel i markedet. Vi arbejder nu målrettet på at gøre eloomi markedsledende inden for Learning Management og Performance Management. Det, at vi tænker hele dette område på kundernes og brugernes præmisser, sætter os i en unik og konkurrencedygtig position.”

Investeringen fra SEED lyder på et ikke offentliggjort millionbeløb, men ifølge en pressemeddelelse er der altså tale om et “større millionbeløb”.

Skriv et svar