De små aktuelleEventsGuideNyhederUngt Tech

Video-optakt til uge47: Mød ambassadørerne Tommy Ahlers, Martin Bjergegaard og Christian Stadil

I forbindelse med den kommende iværksætteruge, der i år har skiftet navn til Global Entrepreneurship Week (GEW) og finder sted i uge 47, har folkene bag lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere.

Det verdensomspændende initiativ for innovation og entreprenørskab, Global Entrepreneurship Week, finder dette år sted i uge 47, fra 16. – 22. november.

Under hashtagget #skabfremtiden har GEW dette år valgt at sætter fokus på fremtidens værdiskabere: elever, studerende og unge iværksættere, der handler på muligheder og gode ideer og kan omsætte disse til værdi for andre.

Som optakt til begivenhederne har GEW lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere, som de har fået til at dele ud af deres gode råd og erfaringer.

Her er de tre første i rækken af i alt 15 interviews.

Tommy Ahlers: Sådan bliver din iværksætteride til en stor virksomhed
I denne første video, deler GEW-ambassadør Tommy Ahlers en række råd til, hvordan man forvandler sin gode iværksætter-idé til en succesfuld virksomhed.

Han taler også om vigtigheden af rollemodeller og fortæller, hvorfor netop dette har fået ham til at engagere sig som ambassadør i Global Entrepreneurship Week Denmark.


Martin Bjergegaard: Sådan samler du de rigtige mennesker til at realisere din iværksætteride
“Iværksætteri er som regel en holdsport,” siger startup-entusiast og GEW-ambassadør Martin Bjergegaard. I denne video giver han gode råd til, hvordan du samler det rette hold til realiseringen af din idé.

Han giver også sit syn på, hvorfor det er vigtigt, at vi arbejder aktivt med at styrke iværksætterkulturen i Danmark.

Christian Stadil: Sådan bruger du markedet til at udvikle dit produkt
“Vi skal have skabt en bevægelse omkring iværksætteri i Danmark. Det er på vej, men vi kan stadig gøre meget mere,” lyder det fra Christian Stadil i dette korte interview.

Få nogle gode råd og erfaringer omkring, hvordan man kan bruge markedet til at udvikle sit produkt, samt hvorfor det er vigtigt at engagere sig i Global Entrepreneurship Week og skabe fremtidens iværksættere.