Arkiver

E-handelNyheder

Goldman Sachs: Millennials vil omforme fremtidens økonomi

“Millennials er klar til at omforme fremtidens økonomi”, lyder det fra den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs. Her er et udpluk af de nogle af de trends, som de mener vil karakterisere fremtidens “Millennial-økonomi”. 

“En af historiens største generationer er på vej ind i deres bedste forbrugsår”. Det viser den kæmpe infographic, der lige nu pryder den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs’ hjemmeside. Det betyder ifølge Goldman Sachs, at millennials-generationen vil omforme økonomien, som vi kender den i dag.

Millennial-generationen er historiens hidtil største, og som den efterhånden når til det stadie, hvor den karriere- og forbrugsmæssigt er på sit højeste, vil dennes indflydelse på økonomien blive enorm.

Et udpluk af den nye økonomis karakteristika
Millennials er født i en tid med store teknologiske forandringer, globalisering og økonomisk usikkerhed. De gifter sig senere og har et ganske andet forhold til ejerskab end deres forældre. De er vokset op med teknologi, de er dedikeret til velvære og det at bruge tid og penge på at være i fysisk god form. Denne aktive livsstil har inflydelse på trends indenfor alt fra mad og drikke til mode.

Dette er bare nogle af de ting, der fremhæves i infografikken om nytidens forbruger. Se det fulde billede der tegnes, lige her.

Skriv et svar