Arkiver

BusinessNyheder

Microsofts hologram-teknologi vækker bogstaveligt talt konsol-spillene til live

Microsoft har udviklet en ny type computerteknologi, som de præsenterede på deres Microsoft October 2015 Event tidligere på måneden. Denne nye hologram-teknologi gør hele rummet til din pc-fladen og sætter dig i stand til aktivt at interagere med programmerne.

Af Karen Sofie Teglgaard Andersen

En af de funktioner Microsoft lagde særlig vægt på ved hologram-teknologien, var i forhold til konsolspil. Til eventet præsenterede de således deres eget spil, Project X-ray, som er udviklet til samspil med Hololens.

Project X-ray

Teknologien giver forbrugeren mulighed for at deltage fysisk i spillet, idet spillet udspiller sig i det pågældende rum. Spillets komponenter er endda i stand til at aflæse rummet og tage hensyn til dets udformning og møblering. På denne måde bliver hvert spil unikt, da spilleren skaber sin egen bane.

”Hololens bringer oplevelserne ind i den virkelige verden, den er et vindue til fremtidens pc-oplevelse. Om målet er produktivitet, design, sundhed eller underholdning, så skaber Hololens nye innovative oplevelser, der indtil nu ikke har været tilgængelige på noget andet udstyr eller nogen anden platform,” fortæller de fra scenen i videoen. Se den herunder.

https://youtu.be/tgXTQEcAhGs

Microsoft Hololens vil være tilgængeligt for udviklere i USA og Canada i starten af 2016.

 

Skriv et svar