Arkiver

GuideNyheder

Guide: Arbejdsvenlige caféer i Aalborg

Så er det blevet tid til endnu en guide. Denne gang guider vi dig rundt på de arbejdsvenlige caféer i Aalborg. 

Café Ulla Terkelsen London

brunch-ulla_3

På Kastetvej ligger der en sjov, quirky og utrolig stemningsfyldt café, med et meget kontroversielt navn. Den hedder Café Ulla Terkelsen London, og personalet, menneskerne og atmosfæren er helt sin egen. Der er knald på farverne og caféen er indrettet med skæve møbler og sjov interiør. Der er masser af siddepladser – både indenfor og udenfor – hvor du kan slå dig ned med din computer og arbejde i et sjovt og specielt miljø, og hvis du er til denne quirky stemning, kan det også være et sjovt sted at holde små knap så formelle møder over en kop kaffe og et stykke cheesecake.
Caféen er åben for brunch, frokost, aftensmad og drinks, hvoraf brunchen særligt får gode kommentarer med på vejen. Derudover er det en god ide at bestille bord på forhånd, da caféen er forholdsvis populær.

Kastetvej 36
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 00.00
Fredag: 08.00 – 03.00
Lørdag: 10.00 – 03.00
Søndag: 10.00 – 00.00

Koch Kaffebar

koch

Beliggende overfor Sallings indgang i Algade finder du Kochs Kaffebar, som er en mindre men meget lækker kaffe- og thebutik, der også er fungerende kaffebar. Der en del siddepladser indendørs og bordene er at finde i forskellige niveauer, så du kan sætte dig i din korrekte arbejdsposition. Som en essentiel kaffebar, hvor man kan bruge flere timer på arbejdet, tilbydes der gratis wifi-forbindelse til gæsterne.
Kaffebaren er indrettet meget hyggelig og fin – siddepladser i minimalistisk stil men med et fint tvist af en masse krimskrams og specialiteter, man kan købe med hjem, hvis man har lyst.

Algade 23
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 09.00 – 18.00
Fredag: 09.00 – 19.00
Lørdag: 09.00 – 17.00
Søndag: 11.00 – 17.00

Behag din smag

behagdinsmag

Er der brug for en rolig stund med behagelige, smagfulde og hyggelige omgivelser, er Café Behag din Smag et yderst godt valg. Det er en meget fin basiscafé, men beliggenheden er super, da den ligger på Gabels Torv i midten af Aalborg.
På Behag din Smag kan du finde lækker kvalitetskaffe, -chokolade og –the, og du kan kombinere sådan en lækker kop varmt med noget sødt såsom croissants, tærter eller chokolade. Prisen for en ganske almindelig stor kop sort filterkaffe koster 26 kr., så prisniveauet er hverken super dyrt eller billigt – til gengæld har én af caféens medarbejdere vundet DM i Latte Art, så der er lagt kræfter og tid i kaffen.

Slotsgade 16a
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag-fredag: 07.30 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 16.00

Kaffé Fair

kaffefair

Kaffé Fair er at finde i Aalborg Øst, og har du lyst til at nyde din kop kaffe mens du arbejder og samtidig føle at du har støttet Aalborg, så er dette det rette sted. Kaffé Fair er en Social Økonomisk Virksomhed – dvs. at den er non-profit, og fokus for virksomheden er at fremme beskæftigelse og fremme unges mulighed for uddannelse. Derudover har caféen en klar holdning til råvarerne og kvaliteten på maden – de anvender gode og helst lokale råvarer, som er økologiske og Fair Trade-mærket. I caféen er der en hyggelig og meget uformel atmosfære – dermed sagt er der plads til alle.

Rendsburggade 2
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag-fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 16.00

Café Penny Lane

Pennylane

På Boulevarden 1 i Aalborg finder du en hyggelig café med en hjemlig og rolig stemning, hvor der sættes pris på kvalitet, kreativitet og gode råvarer. Caféen består af mange forskellige ting, bl.a. har de caféen, eget bageri i kælderen og en butik, og der serveres både morgenmad, brunch, sandwich, tapas og vegansk mad. Hos Café Penny Lane er der både plads til at nyde sin mad i ro og mag, men der er også mulighed for at tage en god og lang arbejdsdag i hyggelige og hjemligstemningsfyldte omgivelser.

Boulevarden 1
9000 Aalborg

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 19.00
Lørdag: 08.00 – 16.00

Læs også guiden til Aarhus og København.

Skriv et svar