Arkiver

Coworking spacesNyheder

Tech Hotdog er tilbage og du er inviteret

Fredag d. 6 november afholder vi endnu en omgang Tech Hotdog i Founders House København. Denne gang har vi teamet op med Deloitte, som vil give os større indsigt i mulighederne og problematikkerne ved at starte virksomhed i udlandet. 

Etablering og drift af virksomhed i udlandet kan i de fleste tilfælde medføre en lang række skatte- og afgiftsmæssige problemstillinger fordi der ofte er store forskelle mel- lem dansk og lokal udenlandsk lovgivning, hvilket gør det til en udfordring at leve op til etableringslandets regler og håndtere samspillet med den danske lovgivning.

Hvorfor skal du deltage i Tech Hotdog X Deloitte

Har du eller vil du starte virksomhed i udlandet?
Har du overvejet fordele og ulemper ved at udstationere medarbejdere i udlandet?
Hvilke konsekvenser er der, hvis du eller en co-founder rejser med til udlandet?

Hvis du vil blive klogere på hvordan du driver din forretning bedst muligt når du har eller skal etablere virksomhed i udlandet, så skal du deltage i denne omgang af Tech Hotdog fredag d. 6 november kl 14:00-18:00. Her kan du b.la. møde Jacob Simonsen, Partner i Deloitte, med speciale i startups og vækstvirksomheder samt en række startups og paneldeltagere, som har haft succes og udfordringer med opstart i udlandet.

Det vil foregå i Founders House, Njalsgade 19D, 1. sal, 2300 København S.

TILMELD DIG GRATIS HER

Skriv et svar