Arkiver

Content PartnereFintechNyheder

4 store fordele ved at bruge Swipp-appen

Indholdet i denne artikel er sponsoreret af Be On – a division of AOL Platforms.

Det er ikke svært at se, hvilken retning vi bevæger os i rent teknologisk. Takket være teknologien bliver komplicerede processer forsimplet og overskueliggjort. Turen er nu nået til vores gode gamle kreditkort. Stille og roligt sørger nye apps for, at vi ikke længere behøver have pungen med rundt, når der skal handles.

Er du ude at lufte hunden og kommer i tanker om, at køleskabet er gabende tomt derhjemme, og at din pung ligger og pynter hjemme på kommoden, eller har du glemt at få penge med til frokost i kantinen – har du til gengæld husket din telefon, kan du nu betale direkte ved hjælp af mobil-apps eller overføre penge direkte fra telefonen. En af disse mobil-apps er Swipp.


Der er 4 store fordele ved at have Swipp installeret på sin smartphone.

 1. Du kan overføre op til 25.000 kr. om dagen
  I modsætning til andre mobile betaling-apps tillader Swipp dig at overføre eller betale med op til 25.000 kroner hver eneste dag året rundt. Det er givetvis de færreste, som har behov for at overføre så stort et beløb dagligt, men det er praktisk, da det på mange måder erstatter netbank. Det er langt hurtigere at betale en gæld til sin ven fra en dyr bytur eller købe en sofa i Ilva.

Swipp er tilgængelig i mere end 10.000 forretninger. Dette tal stiger selvfølgelig dagligt.

 1. Du kan selv vælge fra hvilken konto der overføres
  I stedet for at det altid er din primære bankkonto, der bliver straffet, kan du med Swipp vælge mellem de konti, du måtte have. Det betyder altså, at du kan minimere smerten ved et dyrt køb ved eksempelvis at vælge opsparingskontoen.
 1. Swipp er 100% sikkert at bruge
  Swipp er 100% trygt at benytte og det gode er, at du ikke behøver NemID, bortset fra første og eneste gang, du skal registrere dig. Du kan altså betale for den dyre sofa og overføre en masse penge uden at skulle igennem den sædvanlige NemID-procedure.
 1. Du har altid dine virtuelle kreditkort ved hånden
  Vores smartphone er blevet en essentiel del af mange menneskers liv. Vi kan ganske enkelt ikke leve uden at være i digital kontakt med omverdenen. Det betyder samtidig, at du altid har dine virtuelle kreditkort ved hånden i form af Swipp-appen. Det er eksempelvis en fordel, hvis du pludselig bliver akut tørstig på løbeturen, men ikke har din pung med.

 

Skriv et svar