Arkiver

NyhederSoftware

Fitbay konkurs

Fitbay, det sociale medie for tøj og mode entusiaster, har måttet kaste håndklædet i ringen på grund af manglende finansiering til den danske startup virksomhed.

Fitbay er appen, der gør det enkelt at finde tøj i den rigtige størrelse ved kun at vise brugerne de produkter og størrelser, der passer til netop deres højde, vægt og kropsform. Med Fitbay behøver man derfor ikke længere at bekymre sig om en vares størrelse og pasform, i stedet kan fokus rettes på andre vigtige elementer som design, brand og pris.

Fitbay Aps har i sidste uge meddelt finans.dk, at de lukker ned på grund af konkursmelding. Fitbay Aps er et datterselskab af det amerikanske Fitbay Inc., så sitet kører altså videre – bare på amerikanske vilkår. Det er det danske udviklingskontor, der lukker ned.
Det danske startup Fitbay Aps lovede ellers godt, men som Christian Wylonis udtaler:

”Som iværksætterselskab er vi afhængige af ekstern finansiering. Og i øjeblikket var det umuligt at få penge til at holde Fitbay ApS kørende.”

Fitbay har ellers til at starte med landet nogle stærke investorer, blandt andet Jesper Buch, stifteren bag Just Eat, og den svenske venturefond Creandum, men det var ikke nok.

Skriv et svar