Arkiver

BusinessEventsIværksætterlivNyhederUngt Tech

Iværksætteri i kvindernes tegn

Womens Entrepreneurship Day hylder kvindelige iværksættere og alt hvad de har at byde på.

Womens Entrepreneurship Day Denmark løber af stablen d. 19 november 2015 i FN-byen med events rundt omkring i byen. I dagens anledning er samlet et stort udbud af prominente kvindelige iværksættere i Danmark til en dag med fejring og fokus på videreudvikling.

Igennem dagen vil der være taler fra succesfulde iværksættere, der videregiver erfaring og giver tips til at komme frem i verden. Der vil være workshops til at udvikle kompetencer, rig mulighed for networking og paneldiskussioner. Dagens fokus er på viden- og erfaringsdeling og muligheden for at hjælpe hinanden i gang og videre.

Danmark er på mange måder et forgangsland for iværksætteri, men alligevel er kun 25% af danske iværksættere kvinder. Dette event er derfor stablet på benene med det formål at få gang en dialog omkring mulighederne for iværksættere og særligt få visualiseret de muligheder for kvinderne.

Ikke kun for kvinder
Eventet er ikke kun for kvinder. Der opfordres snarere til, at både mænd og kvinder deltager, så debatten kan blive så nuanceret som muligt.

Du kan finde mere info om arrangementet her.

Skriv et svar