Arkiver

EventsNyhederSlush

Se billederne: Hele norden samlet på SLUSH 2015

I disse dage summer den finske hovedstad, Helsinki af liv. SLUSH 2015 løber nemlig af stablen, i et totalt udsolgt konferencecenter.

Endnu en gang var det nordiske startup-miljø samlet under hashtagget #NordicMade for at lukke det hæderkronede amerikanske aktiemarked Nasdaq, ved en “klokke-ceremoni” torsdag formiddag.

“Sammen er vi stærkere og kan tiltrække udenlandsk talent og kapital,” forklarer Ghita Wallin, der er Head of Partnerships for SLUSH og leverede åbningtalen.

I det hele taget er tværnordisk samarbejde i højsædet til dette års SLUSH, som også har inviteret 60 nøglepersoner fra både græsrodsbevægelser og politiske institutioner til en rundbords-debatter med det fælles mål at styrke Norden som iværksætter-region.

IMG_3610

På scenen genkendte vi endnu et ansigt, Ulrik Bo Larsen CEO, Falcon Social. Han pitchede i rækken af SLUSH´s mest “lovende” nordiske startups i følgeskab med blandt andet Kahoot, Beddit og Fishbrain.

IMG_3539

SLUSH 2015 er ikke blevet mindre end de foregående år, tværtimod. Det udsolgte event huser over 1700 startups, 800 investorer og iværksættere for resten. Derudover er antallet af deltagende startups fra hvert af de nordiske lande blevet fordoblet i forhold til sidste år.

IMG_3620

De intensive konference-dage bliver suppleret med pompøse sideevents og efterfester, som er med til at gøre følelsen af en tolv-timers lang arbejdsdag til en festlig begivenhed.

IMG_3571

Begejstringen var stor, da der blev talt ned fra ti og de nordiske venner kunne ringe på klokken med et afsluttende highfive.

foto

Skriv et svar