Arkiver

BusinessFintechIværksætterlivNyhederUdland

De 12 hotteste nordiske fintech startups

Business insider har fornyligt udformet en liste over de 12 hotteste nordiske fintech startups for tiden.

De danske fintech startups er godt repræsenteret på listen. Blandt andet Lendino, en låneplatform for både private og professionelle investorer, der så kan uddele lån til virksomheder ud fra et peer-to-peer princip, og Coinify, en bitcoin virksomhed, der hjælper virksomheder med opsætning og håndtering af online-betaling.

Fintech konceptet, altså finansiel teknologi, er i rivende udvikling for tiden. De teknologiske fremskridt gør firmaerne i stand til at køre forretning over hele kloden ved kun et klik eller to.

London har udviklet sig til noget nær det europæiske mekka for fintech med over 10% af den globale fintech industri og tiltrækker 5,4 milliarder USD sammenlignet med resten af Europas 4,4 milliarder USD. Startups fra London er også dem, der trækker flere investeringspenge hjem end resten af Europa tilsammen.

Den fulde liste kan ses på businessinsider.com.

Skriv et svar