Arkiver

EventsNyheder

Kvinde, mød dit netværk!

I forbindelse med Global Entrepreneurship Week inviteres alle kvinder med interesse for iværksætteri til at deltage i en middag arrangeret af Ladies First, netværket for kvindelige iværksættere, og Madrouletten, et middagskoncept hvor deltagerne ikke kender hinanden.

Ladies First og Madrouletten har slået pjalterne sammen og inviterer til en netværksmiddag for iværksætterinteresserede kvinder i både Aarhus, København og Aalborg fredag d. 20. november 2015. Er du kvinde, og har du en iværksætter i maven, eller har du måske allerede taget springet og gerne vil dele dine erfaringer med andre? Så er dette eventen for dig.

Kort sagt går det ud på, at man spiser middage i grupper af 6, hvor man er 2 personer om at forberede hver ret, forret, hovedret og dessert. Til sidst er der så en fælles fest for alle middagsdeltagerne på Noho med cava og chokolade.

Deltag som vært eller gæst
Du kan tilmelde dig netværksmiddagen – enten som værtinde eller som gæst. Et par dage inden eventen, bliver du tildelt en makker, som du skal mødes og forberede enten forret, hovedret eller dessert sammen med.

Kl. 18.00 mødes du og din makker med 2 andre ”par” hjemme hos værten og sammen spiser i så en 3-retters menu. Ladies First sørger desuden for en lille netværksøvelse, så der er garanti for, at der kommer gang i snakken omkring middagsbordet.

Kl. 22.00 mødes alle deltagere til efterfest på NOHO i Kødbyen. Her er der mulighed for endnu mere netværkssnak, og hvor der også udloddes et par lækre præmier.

Køb din billet her.

Meld dig ind i Ladies First Facebookgruppe her.

Skriv et svar