Arkiver

NyhederPlatform

Felipe Kasinsky: ”Fordele ved at være direktør i gobox”

Founders har hentet Felipe Kasinsky som administrerende direktør til deres virksomhed Gobox. Felipe så muligheden for at blive en del af en allerede opstartet virksomhed med et team, hvor nye udfordringer var i vente.

Baggrunden for at hente Felipe Kasinsky som administrerende direktør til gobox er, at virksomheden et år efter opstart skal drives fuldt ud af et selvstændig team. Op til i dag har Simon Sylvest, forretningsudvikler hos Founders, drevet den initielle fase, og nu skal teamet i Gobox fremover drives af to direktører, CEO Felipe Kasinsky og CTO Martin Tschammer.

Kort fortalt er Gobox en opbevaringsservice og i modsætning til andre opbevaringsservices, gør Gobox alt på nær at pakke dine kasser. De leverer solide plastikkasser til din dør, afhenter dem, når de er pakket, opbevarer dem i sikre fugt- og temperaturstyrede faciliteter, og leverer dine kasser tilbage, når du har brug for én eller flere. Leveringen foregår samme dag, hvis kasserne bestilles inden kl. 12 og Gobox kommer altid indenfor én times intervaller, forklarer forretningsudvikler, Simon Sylvest.

Læs også: Founders henter Gobox medstifter fra Rocket Internet i Bangkok

Greb chancen for at lede en allerede opstartet virksomhed
Den nye direktør for gobox, Felipe Kasinsky, er 33 år og kommer oprindeligt fra Brasilien. Han har boet det meste af sit liv i udlandet. Senest har Felipe Kasinsky arbejdet for Rocket Internet i Bangkok som Expansion Manager for Foodpanda og som CEO for Easy Taxi.

Op til i dag har Felipe opnået erfaring med ledelse og har lært værdien i at opbygge relationer internt i virksomheder. Felipe har hidtil primært arbejdet i virksomheder, som skulle bygges op fra bunden.

Den første gang Felipe indtog lederrollen var det i hans egen virksomhed, som han opbyggede og solgte. Efterfølgende var han ansat i en mindre e-handelsvirksomhed, hvor han sad i et team med 5 personer. Herefter endte han i Rocket Internet, hvor han var leder for 35 mennesker, hvilket satte krav til en helt anden ledelsesstil samt en kombination af kompetencer end den, han var vant til. Her lærte Felipe værdien i at skabe relationer og opbygge stærke bånd internt og eksternt.

Erfaring med startup virksomheder
Om erfaringen med at arbejde i startups siger Felipe:

”Det har været en fantastisk oplevelse og har hjulpet mig til at nå til, hvor jeg er i dag. ”

Da Felipe Kasinsky primært har arbejdet i virksomheder, der skulle bygges op fra bunden, så han en stor fordel i sige ja til stillingen som administrerende direktør i Gobox, da det var muligheden for at blive en del af noget, der allerede var igangsat.

”Jeg følte et behov for at slutte mig til en virksomhed, som allerede var startet op, havde et team, og som havde andre udfordringer at lære fra.”

Felipe ser også en fordel i Gobox på grund af den nære relation, man har til hinanden indenfor rammerne af virksomheden. Han fortæller, at han besøgte Gobox henover sommeren i forbindelse med jobsamtaleprocessen. En fredag ankom han til Gobox, der er placeret i Founders ved langelinie. Her oplevede han, at alle tog en pause for at bade i havnen og netop det tiltalte Felipe, da det indikerede, hvor stærkt båndet var mellem virksomhederne i Founders.

Om det stærke bånd indenfor Founders rammer siger Felipe:

”Som en familie der arbejder hårdt på at opbygge virksomheder, så jeg et bånd imellem medlemmerne, som jeg aldrig har oplevet det før, når jeg har ledet andre virksomheder eller en virksomhed, der består af forskellige virksomheder som for eksempel Founders. ”

Fordele ved at drive forretning i Danmark
Felipe er for nyligt flyttet til Danmark med sin kæreste og ser frem til at prøve sig selv af i Skandinavien. Det, der driver Felipe til at bo i Danmark, er, at han så muligheden for at starte et nyt, interessant og udfordrende kapitel. Dertil kommer, at han altid har været nysgerrig på nye kulturer. Ifølge Felipe bliver den største udfordring ved at bo i Danmark vejret på grund af den forskel, der er mellem Thailand til Danmark. Trods vejret ser Felipe Danmark som et land med høje levestandarder.

”Jeg synes København kunne tilbyde mig de levestandarder, jeg leder efter i de næste år, der kommer. Bortset fra at vejret ikke er det bedste, tror jeg på at levestandarderne er relativt høje og lettilgængelige for de fleste. Et sted der tilbyder lighed og grobund for at startups kan spire,” fortæller Felipe Kansinsky afslutningsvis.

Skriv et svar