Arkiver

Coworking spacesNyheder

Ikea vil finde fremtidens livsstil i Kødbyens laboratorium

Ikea går sammen med Rebel Agency og lancerer et nyt innovativt laboratorium i hjertet af Kødbyen.

Inter IKEA Systems B.V. som ejer IKEA Concept og den internationale IKEA franchise har indgået samarbejde med folkene bag Rebel Agency, med det formål at udvikle nye smartere og mere bæredygtige løsninger til hjemmet og indretning. Det kommer til at fungere som et interaktivt udstillingsrum, hvor designere, kunstnere, arkitekter og innovatører kan præsentere deres ideer til fremtidens måde at bo og leve på.

Rummet er placeret i Space10, et kontorfællesskab i Kødbyen, med fokus på bæredygtig innovation. Ideen med det innovative laboratorium er, at det skal være arnested for foredrag, workshops og udstillinger samtidigt med at det er en arbejdsplads for den innovative proces.

Space10-laboratoriet er gjort muligt med hjælp fra Ikea, men konceptet og faciliteterne er bragt til bordet af Rebel Agency.

Vi føler en stor tilknytning til formålet bag Space10. Ikea gør allerede en masse for at forbedre livet for mange folk og med Space10 håber vi at kunne udvide denne vision endnu mere. Om løsningerne så lige umiddelbart er relevante for vores nuværende forretning, er ikke vigtigt. Det vigtigste er at undersøge nye retninger og at være parat til at omstille sig”, siger Göran Nilsson, IKEA Concept Innovation Manager fra Inter IKEA Systems B.V.

Fresh Living

Den første udstilling til at pryde lokalerne hos Space10 hedder ”Fresh Living Lab” og koncentrerer sig omkring det sunde liv. Udstillingen består af en række grønne projekter, understøttet af events med samme ordlyd. Første del af udstillingen kommer fra et samarbejde mellem Ikea, CIID og Space10, der præsenterer en række up-and-coming talenter inden for design, der præsenterer hvert deres 6 bud på et multifunktionelt møbel eller objekt fra hverdag. Fælles for prototyperne er, at de alle bidrager og inspirerer til en mere bæredygtig livsstil.

Ikea og Rebel Agency har med dette innovative laboratorium åbnet døren ind til fremtidens løsninger til hjemmet.

Skriv et svar