Arkiver

NyhederRobot

Robotterne flytter ind i Odenses nye træningsprogram 

Vil du være en del af Odenses nye Startup Hub for robot-virksomheder – så skal du skynde dig. Første pitch for boardet er den 3. december, hvor to virksomheder får plads i første omgang, næste pitchrunde sker i marts 2016.

Har du startet virksomhed inden for robot- eller it-teknologi? – Eller har du med års erfaring i bagagen udtænkt en ny ’robo-teknisk’ løsning? Så har du nu mulighed for at sætte turbo på din forretningsidé, ved at blive en del af Odense Robotics nye StartUp Hub.

Odense Robotics er allerede i gang med screeningen af mulige ’beboere’ til Odense Robotic StartUp Hub. Målet er, at få to virksomheder inden for dørene i år, og yderligere fem i 2016.

Hvem er Odense Robotics StartUp Hub for?

Odenses Startup Hub er for nye virksomheder, som arbejder med robot/automation indenfor både hardware og software. Virksomhederne kan være startups eller også et spin out fra eksisterende virksomheder fra hele Danmark.

Initiativet skal understøtte virksomheder i en tidlig fase, så de bliver klar til at indgå samarbejde med en eller flere private eller institutionelle investorer. Som udgangspunkt skal indsatsen omkring den enkelte virksomhed vare ca. 6-24 mdr – det laves der en individuel aftale om pr. virksomhed.

Det får robot-virksomhederne adgang til:

Robot-virksomhederne får i perioden adgang til gratis kontorfaciliteter og testfaciliteter samt sparring og rådgivning fra Teknologisk Institut. I forbindelse med programmet har man håndplukket et Advisory Board med de bedste folk fra branchen, som vil udvælge kanditaterne og hjælpe med sparring omkring forretningsplan og strategi.

Programmet er et partnerskab mellem Udvikling Fyn, Teknologisk Institut og Odense Kommune, som har til formål at sikre, at endnu flere innovative startup virksomheder udvikler sig til kommercielt bæredygtige virksomheder.

Skriv et svar