Arkiver

Nyheder

Hvilken type e-mail løsning skal du vælge?

Denne artikel er et gæsteindlæg skrevet i samarbejde med Dandomain.dk

Find den e-mail løsning, der passer dig bedst. Dennis Larsen fra Dandomain gennemgår forskellige typer af løsninger, der er tilpasset forskellige behov.

Du kender det sikkert alt for godt. Du skal købe et produkt, og udbuddet er bare enormt stor. Det kan være en jungle at finde hoved og hale i. Hvordan vælger du det helt rigtige produkt for dig? Det ville naturligvis være skønt, hvis der var et facit. Det er der bare ikke altid. Det samme gør sig gældende, når du skal vælge, hvilken type e-mail der opfylder dine behov bedst muligt. Derfor satte Dennis Larsen sig for at spille djævlens advokat på dine vegne, så du kan vælge det rigtige produkt. Dennis Larsen havde dertil allieret sig med én af Dandomains Product Managers, som sad klar til at guide ham igennem junglen. Lad os kaste os ud det.

E-Mailen der ikke kan andet end at være e-mail
Pop3-mail eller Mailhotel, som det hedder i daglig tale hos Dandomain, er e-mailløsningen til vedkommende, der bare ønsker at kunne sende og modtage e-mails. Intet andet. Du får præcis den funktionalitet, du skal bruge og ikke mere. Adgang til e-mailen sker via din webmail eller en klient som eksempelvis Outlook. Har du brug for at sende og modtage e-mails til din familie, eller hvem det nu end må være, er denne enkle løsning rigeligt til dig. Du får 1 GB plads til dine e-mails, hvilket ofte dækker langt de største behov for en privatperson. Desuden medfølger der virusscanning, spamfilter og daglig backup. Dandomains virusscannere bliver opdateret dagligt, så du altid er godt beskyttet.

E-mailen til dig på farten
Er du derimod kørende sælger eller bare en person, der godt kan lide konstant at være kontaktbar og mobil, så er Hosted Exchange løsningen for dig. Alle dine mapper, kontakter, kalender og e-mails synkroniseres på tværs af dine enheder, så du har alt lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig. Du har også adgang fra hvilken som helst computer, når du blot logger på din webmail. Hosted Exchange er til for dig, der vil være mere effektiv i hverdagen. Styrk samarbejdet mellem kolleger med fælles mapper og del jeres kalendere. Hosted Exchange henvender sig hovedsagligt til privatpersoner, iværksættere og mindre virksomheder.

Den totale løsning
Sidst men ikke mindst har vi den totale løsning. Office 365 er løsningen til små og mellemstore virksomheder, som ønsker det ultimative kontor i skyen. Du har ubegrænset og konstant online adgang til din e-mail, kalender og kontakter. Med i pakken medfølger alle de kendte Office-programmer som Word, Excel, Power Point med flere. Office 365 giver dig en unik mulighed for at arbejde uanset, hvor du befinder dig. Start et dokument på din computer på din arbejdsplads. Arbejd videre på din tablet i toget og færdiggør det på din smartphone derhjemme på sofaen. Office 365 er opdateret på tværs af dine enheder og holder sig altid opdateret med de nyeste funktioner. Du har også mulighed for video-møder, chat og skærmdeling. Det er rent ud sagt skabt til det moderne arbejdsliv. Løsningen henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder samt iværksættere.

Skriv et svar