Arkiver

NyhederSustainable Tech

Danske virksomheder skal ind på det sydøstasiatiske marked

Danish Water Technology House hjælper danske vandvirksomheder med at komme ind på markedet i Sydøstasien.

Den danske ambassade i Singapore ønsker at understøtte det eksportpotentiale, der er i dansk vandteknologi. Derfor har de været i dialog med Danish Water Technology House [DWTH] om at indgå et samarbejde, der kan øge eksporten af dansk vandteknologi til markederne i Sydøstasien. DWTH er etableret med støtte fra Industriens Fond.

“Vi havde en god diskussion om de muligheder og udfordringer der er i regionen og drøftede konkrete samarbejdskonstellationer omkring danske vandinitiativer i regionen,” fortæller administrerende direktør for Danish Water Technology House, Omar Christian Thomsen.

Singapore er kendt som en global teknologihub inden for vand og har nogle af verdens mest avancerede og innovative systemer, både når det gælder vandressourceforvaltning, vandforsyning, afløbssystemer og spildevandsrensning.

Singapore – en kanal til Sydøstasien
Omar Christian Thomsen forklarer, at det ikke nødvendigvis er i Singapore, at det største marked for danske vandteknologiske løsninger findes.

”Men netop fordi de er så dygtige i Singapore vender mange købere fra resten af Sydøstasien øjnene mod Singapore, når de skal shoppe vandteknologiske løsninger, og Singapore bliver en kanal til markederne i Sydøstasien,” lyder det fra Omar Christian Thomsen.

Derfor valgte DWTH sammen med Industriens Fond at være synlige i Singapore, og de har netop aftalt med den danske ambassade, at de skal indgå i et tæt samarbejde omkring deltagelse i Singapore International Water Week i 2016.

”Singapore International Water Week fungerer som en netværksplatform, hvor der er rig mulighed for at danne partnerskaber, påvirke beslutningstagere, opdage banebrydende teknologi og deltage i visionære dialoger. Derfor er vi glade for, at ambassaden nu indgår som en aktiv spiller i vores deltagelse,” slutter Omar Christian Thomsen.

Singapore International Water Week er en stor vandevent, der afholdes i juli måned. Eventet er med deltagelse af delegerede på regeringsniveau, internationale organisationer, erhvervsliv og den akademiske sektor. Sidste gang eventet blev afholdt, fremviste over 800 virksomheder deres innovative teknologier og løsninger, og der var over 20.000 besøgende fra 133 lande.

Skriv et svar