Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederPodcastSustainable Tech

Podcast: KlarParatFirma møder stifter af Postevand, Jesper Krogh Kjeldsen

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave en række podcasts og videoer med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken denne gang med stifteren af Postevand, Jesper Krogh Kjeldsen.

I dette podcast er iværksætteri i fokus, og vi undersøger, hvordan founderne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer, succeser og hvad deres gode råd er til andre, der overvejer at starte selv. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på vej eller allerede på nettet og i appstore.

Mød Jesper Krogh Kjeldsen fra startuppet Postevand. Postevand er et konkret forsøg på at nedsætte brugen af plastflasker I verden, og samtidig lave en sund forretning. Jesper har med sin partner i firmaet lavet et vandprodukt, som leveres i materialer der er nedbrydelige, fra skove der dyrkes bærerdygtigt, og så er vandet fra Fyn.

I dette podcast kan du bl.a. finde ud af:

  • Hvordan Jesper overskred barrieren fra sit”voksen job” til at blive iværksætter
  • Hvorfor Postevand anbefalder vand fra hanen
  • Hvordan Postevand teamet afdækkede behovet for vand, og ideen opstod
  • Om Jesper kender Grønland
  • Hvad det bedste at gøre inden ”bare” at hoppe ud i iværksætterlivet er iflg Jesper

Podcast: KlarParatFirma og stifter af Postevand, Jesper Krogh Kjeldsen

Skriv et svar