Arkiver

E-handelNyheder

Hvad skal der ligge under startupperens juletræ?

Nordic Startup Gifts er et website, der er startet af og for nordiske startups. De forskellige startups kommer fra Danmark, Sverige, Norge og Finand. Og der er mange lækre ting at vælge imellem.

Siden er delt op i fire kategorier: teknologi, bolig, mode og livsstil, så det er helt sikkert muligt at finde noget, du ikke kan leve uden.

Alt til tech-tossen
Under fanen “tech” finder du alt det lækre til den teknologi-tossede i familien.

Der er alt fra et clip-on kamera med bluetooth, en GPS-nøglering, så hunden, barnet eller bilnøglerne aldrig bliver væk igen, til en vandrerygsæk med indbyggede solpaneler, så du aldrig løber tør for strøm.

Gaven til mor og far
Er din familie mere til bolig og indretning, så kan man under “home” finde blandt andet et HDMI-stik til USB-port fra det danske Airtame, der gør det muligt at streame uden kabel fra computer til TV eller projektor.

Er gaven til en, der bor i lejlighed, kan du med fordel kigge nærmere på Plantui, en potte i lækkert design, der lader dig gro dine egne grøntsager i vindueskarmen uden jord.

Derudover kan du finde Volt, endnu et dansk startup, og deres lomme-oplader til smartphonen, til den festivalglade i familien.

Dullegrej kan også være fra et startup
Under “fashion”-kategorien finder du alt lige fra unikke accessories til begge køn til de håndlavede regnfrakker fra svenske Stutterheim.

“Lifestyle” præsenterer en række forslag til den kvalitetsbevidste livsstilsnørd. Her findes der produkter, som fokuserer på sundhed, blandt andet deodoranten til de intime dele eller ansigtsmasken der filtrerer skadelige partikler fra den luft man indånder.

Det er også her du finder de lækre ting til hverdagen, såsom den specialdesignede rejsekuffert til den aktive og sportsglade eventyrer eller den rene lyd fra danske Aiaiais minimalistiske høretelefoner.

Du kan holde dig opdateret på tilbud og nyheder flere steder, både på websitet, facebook og instagram.

Skriv et svar