Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

EventsNyhederRobot

Robobusiness Europe bliver selvstændig

Robobusiness Europe løsriver sig fra moderskibet i Amerika og bliver en selvstændig organisation.

Robobusiness Europe er datter-versionen af Robobusiness fra USA og fokuserer på robotteknologi i Europa. Derfor har folkene bag også valgt at adskille eventet og gøre det til en selvstændig organisation med eget cvr-nummer og egen direktør.

Valget af direktør er faldet på Marianne Andersen, der kommer med en baggrund i det kirurgiske robot-marked.

Løsrivelse skal samle Europa
Løsrivelsen af Robobusiness Europe sker for at øge professionaliteten og for at kunne holde udelt fokus på eventet.

“Det vigtigste for os på kort sigt, siger hun, er, at vi får skabt et handlekraftigt, super motiveret team, der kan få samlet virksomheder, universiteter, investorer, foredragsholdere, besøgende fra Danmark såvel som fra udlandet. Vi skal arbejde tæt sammen med de forskellige interessenter – det er på deres succes, at vores succes kan måles”, siger den nye direktør.

Hun tilføjer samtidigt, at et andet fokusmål er at få skabt nogle tætte bånd til Odenses robotmiljø, så både Odense og Danmark bliver “house-hold names” inden for branchen.

Odense i centrum
Netop derfor kommer Odense også til at være værtsby for Robobusiness Europe de næste tre år.

Robobusiness Europe er et tredages event, for robotspecialister- og udviklere fra hele Europa. Eventet består af udstillinger, præsentationer, konferencer og networking-arrangementer. Det hele løber af stable i Odense den 1-3 juni 2016. Tilmelding kan ske via dette link.

Skriv et svar