Arkiver

GuideNyheder

Tech-julegaven til ham, hende eller hele familien

Her er et par af de ting, du bør kigge nærmere på, når du shopper julegaver til de tech-nørdede i familien.

Har du et familiemedlem, der synes, at alt high tech er det fedeste, og som tilfældigvis også har børn eller en barnlig sjæl, så er de innovative byggeklodser fra DXTR Tactile et godt bud på pakken under træet. DXTR Tactiles har taget det velkendte stykke legetøj – klodsen – og gjort den interaktiv. De kombinerer den fysiske leg med børnenes nyere legetøj, nemlig tabletten eller iPaden. Byggeklodserne taler simpelthen sammen med tabletten eller iPaden og giver samtidig forælderen mulighed for måle de fremskridt, som barnet gør. En drøm for enhver tech-interesseret forælder med en forkærlighed for statistik.

Er barnet lige det yngre, kan det være, at det istedet er den nye babyalarm fra Nabby, der fungerer sammen med en app, til den heldige modtagers smartphone. Slut med at rende rundt med de gamle walkie talkie-lignende babyalarmer, der går i gang, så snart der er et vindpust inden for 50 meter. Appen lader forælderen vide, hvis der er det mindste pip fra baby og siger endda i god tid, når batteriet er ved at være dødt.

Når musikken spiller
Søger du den optimale gave til den musikinteresserede i familien, går du ikke galt i byen med remaket af 80’ernes boomblaster fra Audiocase. Den ligner måske en hårdfør case til en lydmands udstyr, men det er i virkeligheden et top-spitze transportabelt anlæg, der tilmed kan tale sammen med enhver form for smartphone, tablet eller computer. Alt sammen via den nyeste bluetooth-teknologi. Et musthave til den kommende sommer.

Er vedkommende så også en ivrig festivalgænger, kan du jo toppe gaven af med den smarte lille lommeoplader fra Volt. På den måde er der ingen risiko for, at festen stopper.

Til det tech-inspirerede hjem
Har du en i familien, der altid har den nyeste teknologi til hjemmet, så har de måske endnu ikke det nye HDMI-stik til USB-port fra Airtame. Dette stik gør det muligt at streame trådløst fra tablet, smartphone eller computer til familiens tv eller projektor. Eller det kunne være det nye motion capture suit Salto fra Rokoko, der åbner op for et hav af anvendelsesmuligheder inden for både film, animation, sport, spil og Virtual Reality. Så har du en gamer i familien, skulle du måske lige tjekke det ud?

Efter en hård eftermiddag med gaming og streaming, kan man blive tørstig. Her kan den praktiske isterning-dispenser fra Icebreaker være handy. Så har du også en undskyldning for at foreslå cocktails, når du besøger familien.

Til gør-det-selv-typen
Enhver tech-nørd vil elske Mono, en lille programmerbar device, der indeholder touchskærm, batteri, sensorer og forbindelse til WiFi og BlueTooth. Med alt det her kan den glade modtager sætte devicet op til lige det, der rykker. Det er dybest set et slags computer-samlesæt for voksne.

Den aktive friluftsmand- eller kvinde, vil elske de her gadgets
Vaavud må siges at være alfa og omega for enhver friluftsmand- eller kvinde. Går din familie på jagt eller dyrker friluftssport, vil denne dims være et hit under juletræet. Apparatet kobles til telefonen og giver med det samme en nøjagtig måling af vind- og vejrforhold.

Går de ydermere op i at beskytte sig selv mod solens farlige stråler, kan du tilføje armbåndet fra Raymio, der via en app, fortæller om bærerens indtag af de hårde uv-stråler og advarer, når man har fået for meget af det gode.

Med denne guide bør du være godt rustet til årets julegaveræs, ihvertfald hvis din familie er tændte på teknologi.

Skriv et svar