Arkiver

Nyheder

IT-Branchen forudser gode tider for sine medlemmer

Det ser godt ud for de danske virksomheder, når man kigger på den varslede finanslov for 2016.

I hvert fald, hvis man spørger IT-Branchen, den danske brancheorganisation for it- og televirksomheder. Især er der varslet nye rammer for medarbejderaktier, der vil give bedre muligheder for at reinvestere kapital i nye virksomheder.

Som Birgitte Hass, Direktør i IT-Branchen, peger på, så er adgangen til kapital alfa og omega for nystartede virksomheder- og ikke mindst for Branchens it-virksomheder.

“I IT-Branchen arbejder vi målrettet på, at der sikres bedre adgang til kapital til it-virksomhederne blandt andet ved, at flere penge fra succesfulde iværksættere kommer tilbage til nye startups. Bedre rammer for medarbejderaktier har derfor længe været en mærkesag og på vores ønskeseddel til politikerne,” siger hun.

Finansloven præsenterer også en ny erhvervsbeskatningsreform, der skal være med til at gøre det nemmere at gennemskue den danske erhvervsbeskatning. IT-Branchen håber samtidigt, at reformen kan være med til at skabe et bæredygtigt økosystem for kapital til iværksættere.

Skriv et svar